Hoşgeldin Misafir

Script İstek Selam turkhacks ailesi

ahmet034

1 Şub 2025
141 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Iki adet script istek istedim onuda ya yok dediler yada ücretli dediler yada hiç bakan bile olmadı yani kısacası oralı bile olan olmadı yani kısacası adamin ücretli alma şansı olsa gelip script isteğinde bulunmaz demeki ihtiyaçları var ki gelip burda sizlerden rıca edip istekde bulunuyorlar artık o iki script isteği yapmayacam hayel kırıklığı yaşamak istemiyorum yardımcı olanlardan da allah razı olsun olmayanlardan da belki bunları yazdım diye forum dan atarlar olsun saygı duyuyorum

THS-Information

THS-Information

THS-BOT
Turkhacks Kurumsal
16 Haz 2023
2,248 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Iki adet script istek istedim onuda ya yok dediler yada ücretli dediler yada hiç bakan bile olmadı yani kısacası oralı bile olan olmadı yani kısacası adamin ücretli alma şansı olsa gelip script isteğinde buluaz demeki ihtiyaçları var ki gelip burda sizlerden rıca edip istekde bulunuyorlar artık o iki script isteği yapmayacam hayel kırıklığı yaşamak istemiyorum yardımcı olanlardan da allah razı olsun olmayanlardan da belki bunları yazdım diye forum dan atarlar olsun saygı duyuyorum

Merhaba değerli üyemiz,

Script istek konunuz başarı ile oluşturulmuş olup, istek talebiniz alınmıştır. İstemiş olduğunuz scriptin üyelerimiz yada Ar-Ge ekibinde mevcut olması halinde yeni bir konu halinde paylaşılarak tarafınıza bilgi iletilecektir. Aynı script için yeni bir istek konusu açmanıza gerek yoktur. İstek, öneri ve şikayetlerinizin Turkhacks.com yönetimi için değerli olduğunu bilmenizi isteriz.

İyi forumlar.

YARBAY

28 Haz 2025
1,341 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Aleykümselam, hayal kırıklığı oluşacak bir durum yok ortada, sizin ihtiyacınız olan birşeye başkaları daha önce ihtiyaç duyup almamışlardır. veya arşivlerinde, ellerinde yoktur. İstek açmışsınız ellerinde yokki cevap vermemişler. @ofcmedya kardeşimiz sana alternetif sunmuş yine yardımcı olmak için ama reddetmişsin. Sonuç olarak hayal kırıklığınız kendiniz için olsun forum için değil.

ahmet034

1 Şub 2025
141 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Tamam yarbay bey alternetif sunanlara bir sözüm yok ama bulup verecem diyenler de hiç cevab vermediler yazarken bile cevab vermiyorlar diye bilirler yok veya bulamadık zorla bulun veya niye bolamadınız diye bir saygısızlık mı yapacam hayir bulamadiysa yada yoksa tamam allah razı olsun der saygı duyarım alternetif sunanlara ben bir söz diyemem benim istemediğim bir script ben nasıl indiririm bende yok abi bu bana lazım değil allah razı olsun diyerek saygı duydum bulamadım diyenlere de aynı şekil hiç script isteğinde bulundumda neden kimse bakmadı yazmadı diye de bir şikayetim yok bulurum bulacağım deyip artık cevab vermeyen ler için söylüyorum bulamadiysa yada elinde yoksa bulamadım diye bilir ama sonra bulacam yada var deyip te sonra cevab vermeyenler için söylüyorum

arizone

12 Ara 2019
495 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Tamam yarbay bey alternetif sunanlara bir sözüm yok ama bulup verecem diyenler de hiç cevab vermediler yazarken bile cevab vermiyorlar diye bilirler yok veya bulamadık zorla bulun veya niye bolamadınız diye bir saygısızlık mı yapacam hayir bulamadiysa yada yoksa tamam allah razı olsun der saygı duyarım alternetif sunanlara ben bir söz diyemem benim istemediğim bir script ben nasıl indiririm bende yok abi bu bana lazım değil allah razı olsun diyerek saygı duydum bulamadım diyenlere de aynı şekil hiç script isteğinde bulundumda neden kimse bakmadı yazmadı diye de bir şikayetim yok bulurum bulacağım deyip artık cevab vermeyen ler için söylüyorum bulamadiysa yada elinde yoksa bulamadım diye bilir ama sonra bulacam yada var deyip te sonra cevab vermeyenler için söylüyorum
bana yazarmısın ne scrıptı ıstemıstın