Selamın aleyküm.
Konuda bahsi geçen link kırık olduğu için ve konu sahibi banlı olduğu için.
@NasyoneL @Nesih Abi ve @ByAzap06 yı rütbeli oldukları için etiketleyip
''Selamın aleyküm abilerim link kırık vpn ile de açamadım link varsa atabilir misiniz?''
şeklinde bir soru sorduğum için uyarı yedim. Yediğim uyarı şu şekildedir:

Uyarıyı kim yaptı bilmiyorum fakat
Benim üslubumun tam olarak nesi yanlış? Yorumumun adamlıkla ne alakası var? Hadi alakası var adamlık konusu nasıl oluyor da senin çizgilerin içerisinde geçerli olmakta? Belli ki canınız sıkılmış öyle denk geldiniz etiketledim diye sinirlendiniz. Bir derdiniz varsa konuşmaya ihtiyacınız varsa kapım herkese açık dertleşebiliriz. Fakat selam vermek mi adamlığa uymuyor ve bunu bozuyor onu da açıklarsanız sevinirim.
Konuda bahsi geçen link kırık olduğu için ve konu sahibi banlı olduğu için.
@NasyoneL @Nesih Abi ve @ByAzap06 yı rütbeli oldukları için etiketleyip
''Selamın aleyküm abilerim link kırık vpn ile de açamadım link varsa atabilir misiniz?''
şeklinde bir soru sorduğum için uyarı yedim. Yediğim uyarı şu şekildedir:

Uyarıyı kim yaptı bilmiyorum fakat
Benim üslubumun tam olarak nesi yanlış? Yorumumun adamlıkla ne alakası var? Hadi alakası var adamlık konusu nasıl oluyor da senin çizgilerin içerisinde geçerli olmakta? Belli ki canınız sıkılmış öyle denk geldiniz etiketledim diye sinirlendiniz. Bir derdiniz varsa konuşmaya ihtiyacınız varsa kapım herkese açık dertleşebiliriz. Fakat selam vermek mi adamlığa uymuyor ve bunu bozuyor onu da açıklarsanız sevinirim.