Hoşgeldin Misafir

selam vermek suç olmuş bu şekilde uyarı mı olur?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

akifcnd

23 Ağu 2023
39 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Selamın aleyküm.

Konuda bahsi geçen link kırık olduğu için ve konu sahibi banlı olduğu için.
@NasyoneL @Nesih Abi ve @ByAzap06 yı rütbeli oldukları için etiketleyip
''Selamın aleyküm abilerim link kırık vpn ile de açamadım link varsa atabilir misiniz?''

şeklinde bir soru sorduğum için uyarı yedim. Yediğim uyarı şu şekildedir:

Uyarıyı kim yaptı bilmiyorum fakat

Benim üslubumun tam olarak nesi yanlış? Yorumumun adamlıkla ne alakası var? Hadi alakası var adamlık konusu nasıl oluyor da senin çizgilerin içerisinde geçerli olmakta? Belli ki canınız sıkılmış öyle denk geldiniz etiketledim diye sinirlendiniz. Bir derdiniz varsa konuşmaya ihtiyacınız varsa kapım herkese açık dertleşebiliriz. Fakat selam vermek mi adamlığa uymuyor ve bunu bozuyor onu da açıklarsanız sevinirim.

THS-Information

THS-Information

THS-BOT
Turkhacks Kurumsal
16 Haz 2023
2,229 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Selamın aleyküm.

Konuda bahsi geçen link kırık olduğu için ve konu sahibi banlı olduğu için.
@NasyoneL @Nesih Abi ve @ByAzap06 yı rütbeli oldukları için etiketleyip
''Selamın aleyküm abilerim link kırık vpn ile de açamadım link varsa atabilir misiniz?''

şeklinde bir soru sorduğum için uyarı yedim. Yediğim uyarı şu şekildedir:

Uyarıyı kim yaptı bilmiyorum fakat

Benim üslubumun tam olarak nesi yanlış? Yorumumun adamlıkla ne alakası var? Hadi alakası var adamlık konusu nasıl oluyor da senin çizgileriniz içerisinde geçerli olmakta? Belli ki canınız sıkılmış öyle denk geldiniz etiketledim diye sinirlendiniz. Bir derdiniz varsa konuşmaya ihtiyacınız varsa kapım herkese açık dertleşebiliriz. Fakat selam vermek mi adamlığa uymuyor ve bunu bozuyor onu da açıklarsanız sevinirim.

Merhaba,

Öneri / şikayetinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. İstek, öneri ve şikayetlerinizin Turkhacks.com yönetimi için değerli olduğunu bilmenizi isteriz. Forum yöneticileri talebiniz hakkında bilgilendirilecek, tarafınıza geri dönüş yapılacaktır.

İyi forumlar.

Adminim bakar mısın; @DeepiMpaCt @JQTR1 @Darkinc @NasyoneL @OrganikPiskos

NasyoneL

NasyoneL

Karanlık Özgürlüktür
25 Ağu 2017
25,022 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
A.selam kayıtlar incelendiğinde boş alıntı cevap verdiğiniz için otomatik silinmiş sistemden mesajınız bu konuyu açmanız kötü niyetli olmadığınızı gösteriyo lütfen üzerinize alınmayın hoşgeldiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...