BelalıCivciv' Alıntı:
"bela olmaya değmez" Ya senin tüylerine beton yetmez civciv insan
|
BelalıCivciv' Alıntı:
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Aktiflik
Seviye
Deneyim
BelalıCivciv' Alıntı:@literary neden ayıpmış
Aktiflik
Seviye
Deneyim
BelalıCivciv' Alıntı:@literary senin suçun civciv insan demiş olman![]()
Literary' Alıntı:BelalıCivciv' Alıntı:@literary senin suçun civciv insan demiş olman![]()
Özel perm aldı bide ohooo @deepimpact bende senin civcivin olmak istiyorum :angel: :angel: :angel: :angel:
DeepiMpaCt' Alıntı:Literary' Alıntı:BelalıCivciv' Alıntı:@literary senin suçun civciv insan demiş olman![]()
Özel perm aldı bide ohooo @deepimpact bende senin civcivin olmak istiyorum :angel: :angel: :angel: :angel:
Senin rengin zaten civciv rengi.Ulan chat'e çevirdik.
Aktiflik
Seviye
Deneyim
BelalıCivciv' Alıntı:@deepimpact bebekken civciv derlerdi bana şimdi tavuk oldum birazcık ama sonuçta civcivmisim dedim ve özüme döndüm
Chat olmayınca maalesef döndü
@literary ağlama sen bir civciv değilsin olamazsın o yüzden
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Literary' Alıntı:BelalıCivciv' Alıntı:@deepimpact bebekken civciv derlerdi bana şimdi tavuk oldum birazcık ama sonuçta civcivmisim dedim ve özüme döndüm
Chat olmayınca maalesef döndü
@literary ağlama sen bir civciv değilsin olamazsın o yüzden
Ağlıom ben bb:s
Aktiflik
Seviye
Deneyim
BelalıCivciv' Alıntı:Neyse ne dersen de deme deyince daha çok diyosun sonucta @literary
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Literary' Alıntı:BelalıCivciv' Alıntı:Neyse ne dersen de deme deyince daha çok diyosun sonucta @literary
Virgülün önlemi..
BelalıCivciv' Alıntı:Literary' Alıntı:BelalıCivciv' Alıntı:Neyse ne dersen de deme deyince daha çok diyosun sonucta @literary
Virgülün önlemi..
Virgül sevmem ben hem önlemi değil önemi o .d
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Literary' Alıntı:BelalıCivciv' Alıntı:Literary' Alıntı:BelalıCivciv' Alıntı:Neyse ne dersen de deme deyince daha çok diyosun sonucta @literary
Virgülün önlemi..
Virgül sevmem ben hem önlemi değil önemi o .d
Bozma klavye hatası