Hoşgeldin Misafir

Selam!

bilgisayardostukız

20 Ara 2023
20 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Selam!

Ben şimdilik seçtiğim kullanıcı adımla @bilgisayardostukız

Şimdilik gözlemlediğim kadarıyla forumun birçoğu erkek ama çok önemli değil

Yazılım ile ilgiliyim basit programlar yazabiliyorum ama başka konularda bir şekilde yazılım yapabilirim

Muhtemelen ilerde bir yazılım yapıcam o yüzden burdan yardım edebilecek olanlar yorumlarda belirtirse mutlu olurum.

Daha önceden forum deneyimim var burda kalıcıyım diyebilir miyim şimdilik bilmiyorum ama aktiflik konusunda ne yapabilirim bilmiyorum.

Birçok şeye yorum yazamadım ilk başta şu anda yazabilirmiyim bilmiyorum ama benim için etkileşim verirseniz mutlu olurum.

Geleceğim için seçtiğim meslek yine teknoloji ile ilgili

Şimdilik söyleyebileceklerim bu kadar yeniden hepinize ''Selam''

THS-Information

THS-Information

THS-BOT
Turkhacks Kurumsal
16 Haz 2023
2,245 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Selam!

Ben şimdilik seçtiğim kullanıcı adımla @bilgisayardostukız

Şimdilik gözlemlediğim kadarıyla forumun birçoğu erkek ama çok önemli değil

Yazılım ile ilgiliyim basit programlarlar yazabiliyorum ama başka konularda bir şekilde yazılım yapabilirim

Muhtemelen ilerde bir yazılım yapıcam o yüzden burdan yardım edebilecek olanlar yorumlarda belirtirse mutlu olurum.

Daha önceden forum deneyimim var burda kalıcıyım diyebilir miyim şimdilik bilmiyorum ama aktiflik konusunda ne yapabilirim bilmiyorum.

Birçok şeye yorum yazamadım ilk başta şu anda yazabilirmiyim bilmiyorum ama benim için etkileşim verirseniz mutlu olurum.

Geleceğim için seçtiğim meslek yine teknoloji ile ilgili

Şimdilik söyleyebileceklerim bu kadar yeniden hepinize ''Selam''

Merhaba,

Turkhacks.com forumlarına hoş geldiniz. Forumda güzel vakit geçirmeniz temenni eder, aşağıda bulunan konuları incelemenizi tavsiye ederiz.

Forum Kuralları;

Nasıl Rütbe Alırım?

İyi forumlar.