Hoşgeldin Misafir

Selamın aleyküm baya yeniyim görürseniz selamımı alın ve bana biraz yardımcı olun olur mu :')

Meyyid

24 Nis 2026
37 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Genel olarak formda yeniyim yani daha önce başka forum da kullanmadım ve burda bilgilere ulaşmak için rütbe atlamak gerekiyor sanırım. Kabul formunda atılan linklerdeki kısımları okudum ama bilgilere ulaşmak için ne kadar rütbe atlamam gerektiğini ve ne kadar vakit alacağı yazmıyordu bu formu telegramda terk ettiğiniz kanal sayesinde buldum 🙃 bana burayı nasıl kullanacağımı ve ders niteliğinde ki konulara nasıl erişim şağlaya bileceğim anlatır mısınız rica etsem (bu arada dindan kesim olması beni çok mutlu etti Ebu Ubeyde li rütbeli insanlar olması motive etti iyi ki varsınız)

THS-Information

THS-Information

THS-BOT
Turkhacks Kurumsal
16 Haz 2023
2,230 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Genel olarak formda yeniyim yani daha önce başka forum da kullanmadım ve burda bilgilere ulaşmak için rütbe atlamak gerekiyor sanırım. Kabul formunda atılan linklerdeki kısımları okudum ama bilgilere ulaşmak için ne kadar rütbe atlamam gerektiğini ve ne kadar vakit alacağı yazmıyordu bu formu telegramda terk ettiğiniz kanal sayesinde buldum 🙃 bana burayı nasıl kullanacağımı ve ders niteliğinde ki konulara nasıl erişim şağlaya bileceğim anlatır mısınız rica etsem (bu arada dindan kesim olması beni çok mutlu etti Ebu Ubeyde li rütbeli insanlar olması motive etti iyi ki varsınız)

Merhaba,

Turkhacks.com forumlarına hoş geldiniz. Forumda güzel vakit geçirmeniz temenni eder, aşağıda bulunan konuları incelemenizi tavsiye ederiz.

Misyon;

Forum Kuralları;

Nasıl Rütbe Alırım?

İyi forumlar.

Ebu Ubeyde

Ebu Ubeyde

Özgür Filistin 🇵🇸 Free Palestine
Dünyalı
13 Ocak 2024
2,886 Mesaj
TIM Görevleri
2

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Ve aleyküm selam ve rahmetullahi ve barakatuhu ve ebeden daimen illa huuu

Hoş geldin umarım kalıcı olursun bizde seni aramızda görmekten dolayı mutlu olduk zamanla buranın diğer bir çok yerden çok daha faydalı olduğunu muhtemelen müşahade edeceksin burada saygı çerçevesinde herkes özgürdür yeterki haddi aşmasın

Lütfen forum kurallarını tekrar oku rütbe işi emek gerektirir veya tabi kısıtlamaları kısa yoldan aşmak için iki seçenek bulunuyor biri timlere katılıp emek vermek diğeri ise https://www.turkhacks.com/vip.php

Vip üyelik satın almaktır

Sadece beğeni yaptığın yerler muhtemelen rütbenin yetmediği yerlerdir oraları görebilmek için bahsettiğim iki seçenekten birini yapman veya forum içerisinde genel olarak katkı sağlamak ile mümkündür

İyi forumlar dilerim