ben musa kendim açık liseden bilişim okumaya başladım çok fazla pc ve web düşkünüyüm daha dogrusu meraklıyım araştırmayı kurcalamayı ve ögrendigim şeyleri başka bireylere aktarmayı seviyorum inşallah hayırlısı olur bizler için
|
Aktiflik
Seviye
Deneyim
ben musa kendim açık liseden bilişim okumaya başladım çok fazla pc ve web düşkünüyüm daha dogrusu meraklıyım araştırmayı kurcalamayı ve ögrendigim şeyleri başka bireylere aktarmayı seviyorum inşallah hayırlısı olur bizler için
Aktiflik
Seviye
Deneyim
merhaba hoş geldin hocam aklına takılan birşey olursa buralardayız.ben musa kendim açık liseden bilişim okumaya başladım çok fazla pc ve web düşkünüyüm daha dogrusu meraklıyım araştırmayı kurcalamayı ve ögrendigim şeyleri başka bireylere aktarmayı seviyorum inşallah hayırlısı olur bizler için
Hoşgeldinben musa kendim açık liseden bilişim okumaya başladım çok fazla pc ve web düşkünüyüm daha dogrusu meraklıyım araştırmayı kurcalamayı ve ögrendigim şeyleri başka bireylere aktarmayı seviyorum inşallah hayırlısı olur bizler için
teşşekür ederim hoşbuldumHoşgeldin
çok teşşekür ederim inşallahVe aleyküm selam hoş geldin umarım kalıcı olursun iyi forumlar dilerim
çok teşşekür ederim hocammmerhaba hoş geldin hocam aklına takılan birşey olursa buralardayız.