Hoşgeldin Misafir

Selamın Aleyküm -ThsKonurAlp

ThsKonurAlp

Kastamonu
23 Tem 2024
129 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Selamın aleyküm Turkhacks.com ekibinin değerli üyeleri her birinizi ol deyince olduran gönüllerimizi iman nuruyla dolduran Allah'ın 99 ismi şerifi ile selamlıyorum. Forumu yıllardır takip ederim ve site sahipleriyle geçmişten gelen dostluğum sebebi ile artık bu kutlu ülküye bir nefer olarak hizmet etme kararı aldım.

Hayatım boyunca lider - teşkilat - doktrin ışığında yaşadım bunlar bizim için eleştirilmeyen değerlerdi bizi biz yapan çelik iradenin sebebiydi.

Burda lider kurucuyu teşkilat Turkhacks.Com tim ekip yapısını doktrin ise Turkhacks misyonunu temsil eder. Bu kutlu değerler uğruna sonuna kadar gerekirse tek başıma mücadele edicem.

Kendim yönetim bilişim sistemleri mezunu 29 yaşındayım. Şimdilik bu kadar.

THS-Information

THS-Information

THS-BOT
Turkhacks Kurumsal
16 Haz 2023
2,248 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Selamın aleyküm Turkhacks.com ekibinin değerli üyeleri her birinizi ol deyince olduran gönüllerimizi iman nuruyla dolduran Allah'ın 99 ismi şerifi ile selamlıyorum. Forumu yıllardır takip ederim ve site sahipleriyle geçmişten gelen dostluğum sebebi ile artık bu kutlu ülküye bir nefer olarak hizmet etme kararı aldım.

Hayatım boyunca lider - teşkilat - doktrin ışığında yaşadım bunlar bizim için eleştirilmeyen değerlerdi bizi biz yapan çelik iradenin sebebiydi.

Burda lider kurucuyu teşkilat Turkhacks
Com tim ekibini doktrin ise Turkhacks misyonunu temsil eder. Bu kutlu değerler uğruna sonuna kadar gerekirse tek başıma mücadele edicem.

Kendim yönetim bilişim sistemleri mezunu 29 yaşındayım. Şimdilik bu kadar.

Merhaba,

Turkhacks.com forumlarına hoş geldiniz. Forumda güzel vakit geçirmeniz temenni eder, aşağıda bulunan konuları incelemenizi tavsiye ederiz.

Misyon;

Forum Kuralları;

Nasıl Rütbe Alırım?

İyi forumlar.