Hoşgeldin Misafir

Selamlar / Aranıza Yeni Katıldım

AniseDream

31 Tem 2026
5 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhaba Turkhacks ailesi,

Aranıza yeni katıldım. Uzun zamandır forumu dışarıdan takip ediyordum, üyelik başvurum onaylanınca ben de bir tanışma başlığı açıp selam vermek istedim.

Bilişim ve teknoloji dünyasıyla çocukluğumdan beri iç içeyim. Öyle kod yazarı ya da siber güvenlik uzmanı falan değilim; ama donanım, masaüstü PC toplama/tamir, Windows/Linux sistem optimizasyonları ve mobil cihazlar (ADB araçları, yazılımsal sorun giderme vb.) tarafında kendi işimi rahatlıkla çözen, eli havada kalmayan biriyim.

Buraya hem teknoloji, donanım ve yazılım dünyasındaki gelişmeleri yakından takip etmek hem de tecrübeli arkadaşların bilgi birikiminden faydalanmak için geldim. Kendi uzmanlık alanıma giren donanım ve sistem problemleri konularında da elimden geldiğince üyelere yardımcı olmaya çalışacağım.

Herkese keyifli ve nitelikli forumlar dilerim, iyi çalışmalar!

THS-Information

THS-Information

THS-BOT
Turkhacks Kurumsal
16 Haz 2023
2,248 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhaba Turkhacks ailesi,

Aranıza yeni katıldım. Uzun zamandır forumu dışarıdan takip ediyordum, üyelik başvurum onaylanınca ben de bir tanışma başlığı açıp selam vermek istedim.

Bilişim ve teknoloji dünyasıyla çocukluğumdan beri iç içeyim. Öyle kod yazarı ya da siber güvenlik uzmanı falan değilim; ama donanım, masaüstü PC toplama/tamir, Windows/Linux sistem optimizasyonları ve mobil cihazlar (ADB araçları, yazılımsal sorun giderme vb.) tarafında kendi işimi rahatlıkla çözen, eli havada kalmayan biriyim.

Buraya hem teknoloji, donanım ve yazılım dünyasındaki gelişmeleri yakından takip etmek hem de tecrübeli arkadaşların bilgi birikiminden faydalanmak için geldim. Kendi uzmanlık alanıma giren donanım ve sistem problemleri konularında da elimden geldiğince üyelere yardımcı olmaya çalışacağım.

Herkese keyifli ve nitelikli forumlar dilerim, iyi çalışmalar!

Merhaba,

Turkhacks.com forumlarına hoş geldiniz. Forumda güzel vakit geçirmeniz temenni eder, aşağıda bulunan konuları incelemenizi tavsiye ederiz.

Misyon;

Forum Kuralları;

Nasıl Rütbe Alırım?

İyi forumlar.

müminbiri

müminbiri

Ne kadar sessiz olursan, o kadar çok işitebilirsin
13 Ağu 2025
1,326 Mesaj
TIM Görevleri
1

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Hoşgeldin Umarız Kalıcı Olursun Kendine Katacağın Çok Konumuz Var İşine Yaraması Dileğiyle İyi Forumlar :)