Hoşgeldin Misafir

Selamlar arkadaşlar.

xtryyL

15 Tem 2026
7 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhaba ben can, crack konuları için bu foruma girdim fakat bu foruma daha fazla şey katmak istiyorum tool, hileler, vanguard bypass gibi birçok projectim var.
Hollandada doğdum ama annem ve babam türk bende türküm türkçeyi direkt öğrendim bu sayede. sizi seviyorum aşklarım xD

THS-Information

THS-Information

THS-BOT
Turkhacks Kurumsal
16 Haz 2023
2,245 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhaba ben can, crack konuları için bu foruma girdim fakat bu foruma daha fazla şey katmak istiyorum tool, hileler, vanguard bypass gibi birçok projectim var.
Hollandada doğdum ama annem ve babam türk bende türküm türkçeyi direkt öğrendim bu sayede. sizi seviyorum aşklarım xD

Merhaba,

Turkhacks.com forumlarına hoş geldiniz. Forumda güzel vakit geçirmeniz temenni eder, aşağıda bulunan konuları incelemenizi tavsiye ederiz.

Misyon;

Forum Kuralları;

Nasıl Rütbe Alırım?

İyi forumlar.

müminbiri

müminbiri

Ne kadar sessiz olursan, o kadar çok işitebilirsin
13 Ağu 2025
1,323 Mesaj
TIM Görevleri
1

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Hollandada doğdum ama annem ve babam türk bende türküm türkçeyi direkt öğrendim bu sayede. sizi seviyorum aşklarım
Hoşgeldin kardeşim umarım kalıcı olursun saygılı ve düzgün cümle yazarak foruma katkı sağlayabilirsin konularını açabilirsin