Hoşgeldin Misafir

Selamlar dostlar..

kemaltanca65

12 Tem 2021
127 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Selamın aleyküm,

Dostlar uzatmadan konuya geliyorum. Kullanıcı adımda gördüğünüz gibi ben kemaltanca65 ki sahte bir isim. Aslında kendimi gizlediğim falan yok tıpkı kaybedecek bir şeyim olmadığı gibi... Ajitasyonu hiç sevmiyorum ama anlatıyım yorgunum be bari biraz da olsa üstü kapalı içimi dökeyim. Foruma neden böyle bir isimle kayıt oldum bilmiyorum. Belki de çaresizlik içinde hayata tutunma nedenlerimden biridir şu merhum beynimdeki düşüncelerim. Ayrıca hayatta güvenebileceğim bir kimse yok en azından internet üzerinde, kim güvenir ki zaten. Yazdıklarımda ironik oldu kusura bakmayın.
Dostlar be hayat öyle şeyler yaşatıyor ki insana çaresiz şekilde hayata tutunmaya çalışıyor insan elinden geldiğince. Başım öyle bir duman ki beynim sanki yağmur olup burnumdan akacak halde, gerçekten doldum, doluyum.. Bu arada okuyorum maddi yetersizlikten dolayı okula ara vereceğim gibi duruyor. Sağda solda kendi mesleğim ile ilgili iş bakıyorum ki işimde iyimdir. Yok abi olmuyor. Başka işler bakıyorum sabah saati: 8:30 işbaşı, iş çıkışı akşam saati 20:00 bu işe de 100 TL para veriyorlar eyvallah güzel kardeşimde insanı öldürüyorsunuz be, bilirsiniz ölücüleri. İş garsonluk dostlar biliyorsunuz cins, cins müşteri olabiliyor. asla küçümsemek için yazmadım yani. Türk Lirasının da hiç değeri yok. Düşünüyor İnsan yapamıyor be. 
Elimi neye atsam sanki düşük bütçeli bir filimmiş gibi hayatımda her şey ters gidiyor. Moralim öyle bir yerdeki varım ama yokmuşum gibi yaşamaya başladım. Hiçbir şey hissetmiyorum hani hissedilen hissizlik vardır ya, işte öyle bir his. Ne bileyim bazen kafamı sıkıp gitmek geliyor ama o iş o kadar kolay değil olmuyor değer verdiğin tek bir tane bile insan varsa hayatında düşünüyorsun bana bir şey olursa ya arkada bıraktıklarıma ne olacak diye ah ahh... En iyi tarifi böyle yapılır kendimce durumun vaziyeti. 
Dostlar ben inançlı bir insanım hamdolsun her şeyi kendim araştırdım, okudum ve öğrendim. Kendi yolumu çizmeye karar verdim zamanında. Herkesin görüş ve düşüncelerine saygım var. Sahip olduğumuz inandığımız değerlere hadsizlik yapmadığı sürece. Neler yaşarsak yaşıyım hayata küsmemeye çalışıyorum Allah'a şükür diyorum elbet bir kapı açar, elimiz ayağımız tutuyor en azından sağlıklıyız diyorum. Çünkü doğru değil ve inancıma aykırı. Karakterime de bana da ve benim gibilere de yakışmaz.
Dostlar öncelikle hiç kimseyi hacklemek gibi bir düşüncem olmadı ve İnşallah bir gün öyle bir şey istersem haberi olmayan masum bir insan için veya gereksiz bir şey içinde olmayacak. Hani bilmediğimden değil de, zaten bilmiyorum da konumuz o değil öğreniriz. Zor olmasa gerek. Biliyorsunuz çocuk yaşta mı dersiniz veya sesli dostlarımız var youtube'ta neler yapıyorlar.
Öncelikle öğrenmeye aç bir insanım. Fikirlerinizi açıkça dilerseniz beyan edebilirsiniz.
Dostlar kendimce bir şeyler yapmak istiyorum benim arkadaşa, yoldaşa, dosta ve öğretmene ihtiyacım var. Neden mi? 

Yapmak istediklerimi ve yapamadıklarımı sırasıyla anlatayım.

1- İnternet üzerinden para kazanma yolları ararken anket işlerine falan baktım hiç olacak iş değil. Biliyorsunuz.

2- Programsız el ile gmail hesabı açıp bunları internet üzerinden satış yapmak. Türk sitelerinde satanlarda var yabancı sitelerinde de satanlarda var yabancı sitelerde el ile telefon onaysız gmail hesap satışlarına baktığımda bu işi yapabilirim dedim kısacası saatlerce çalışmamın karşılığını alırım dedim ve bu iş cazip geldi fakat yapamadım. İnternetten yaptığım araştırmalara göre bazı metot mu dersiniz veya yolları denedim ama maalesef telefon onaysız sınırsız gmail hesabı oluşturamadım.
Sınırsız gmail hesabı oluşturup hangi siteler üzerinden satışını yapabilirim? Yardımcı olabilecek bir arkadaş varsa çok müteşekkir olurum. Bu işin oluru varsa bir yolu varsa dilerse beraberde çalışabiliriz.

3- Bir site kurup makale yazmak ve devamlılığını sürdürerek gelecekte çeşitli bilgi sahibi olan editör arkadaşlar ile sosyal ağı büyüterek reklamlar üzerinden hep beraber para kazanmak. Örneğin onedio gibi. Detayları siz daha iyi biliyorsunuz.

4- Creative Commons' videoları indirip tekrar düzenleyip youtube'a yükleyerek bir gelir sağlamak. Akmasa da damlasın be kardeşim dedim ama bu işte iç açıcı gelmedi. Bir de İnternet'im aylık 200GB kotalı ne yazık ki. Komik değil mi.

5- Link kısaltma sitelerini kullanarak para kazanmak. Dostlar anladığım kadar bu işte de insanlar saçma sapan işler yaparak tıklama kasıyorlar. Bunlardan kastım; yok onun ifşası bunun ifşası veya şu p**** yıldızının bilmem nesi, +18 telegram grupları faceoobk, instagram, twitterlar benzeri yerlerde paylaşarak tıklama kasıyorlar. Bana bu işler gelmez abi. Dostlar bu iş tarzını bende düşündüm ama örneğin haber siteleri var ya oradaki linki alıp kısa link olarak twitter da paylaşmak ders notları veya benzeri içerikleri telegram grupları, facebook, instagram, youtube yorumlarında paylaşmak insanlara doğru bilgiyi aktarmak. Telegram gruplarına girmek için ücretsiz sahte bir tane numara almayı denedim ama ne yazık ki yapamadım. Bu konuda da bilgisi olan ücretsiz bir sahte telegram oluştura bileceğim bir yöntem varsa ve yardım etmek isteyen varsa teşekkürü borç bilirim. Whatsapp'ta aldım. Aşağıda yazacağım numarayı. Dileyen olursa iletişim kurabiliriz.

Dostlar her şeyden önce benim için kul hakkı ve helal kazanç önemli belki aranızda dalga geçen olacak, kardeş sen hayırdır nasıl ortamlara girmişsin nelerden bahsediyorsun diyen olacak, saçma sapan düşüncelerim olduğunu söyleyen olacak olmasa da düşünen ama ne yapalım hayat işte. Saygı duyarım ne diyebilirim ki başka. Şimdilik aklıma gelenler bunlar. 

Sürçülisan ettiysek affola. Hayırlı sabahlar kalın sağlıcakla.

Saygılarımla,

kemaltanca65

12 Tem 2021
127 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
CrackRoot' Alıntı:
Hoş buldum.
JQTR1' Alıntı:
hoş geldin umarım aradığını bulursun
Hoş buldum. Nasipte varsa
reisci' Alıntı:
telegram mobil onay 70 kuruş
Eyvallah'ta her hangi bir yere kart bilgisi girmek istemedim. O yüzden yani, yoksa alınır 70 kuruşa.
NasyoneL' Alıntı:
A.selam hoşgeldin umarım kalıcı olursum canını sıkma burası senide bağrına basar
Hoş buldum, dostum kalıcı olup olmayacağımı ne yazık ki bilemiyorum ama inşallah olurum. Bağrına basar demişsin ya hani bağıra basılmak istemiyorum sanki rencide edici bir söz gibi geliyor kulağa tabi ki senin bu niyetle söylemediğine inanıyorum. Bir kimse ile beraber düzgün bir şekilde nasıl para kazanabiliriz veya ben neler yapabilirim bunları konuşmak istiyorum. Hatta iş arıyorum. Kimsenin bana güvenmesini istemiyorum çünkü bende ne yazık ki güvenemem neler geliyor insanın başına bilirsin ya. Yanlış anlaşmasın yazacağım. Yetişkin ve/veya olgun bir birey güven manasını hangi manada söylediğimi daha iyi anlar.

35izmir

35izmir

🆁🅴🅸🆂🅲🅸🆂🅴🆅🅴🆁
11 Ocak 2018
2,701 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Hayatta edindiğimiz her başarısızlık bir başarıdır seni daha iyisine götürür ve bilgi sahibi yapar ama burda elde etmen gereken vazgeçmemeyi öğrenmek vazgeçmezsen başarırsın
Burada ne hikayeler ne başarısızlık var ama yine vazgeçmedik turkhacks ortamı ve aile yapısı ile seni ayakta tutacaktır

kemaltanca65

12 Tem 2021
127 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
OrganikPiskos' Alıntı:
Hayatta edindiğimiz her başarısızlık bir başarıdır seni daha iyisine götürür ve bilgi sahibi yapar ama burda elde etmen gereken vazgeçmemeyi öğrenmek vazgeçmezsen başarırsın
Burada ne hikayeler ne başarısızlık var ama yine vazgeçmedik turkhacks ortamı ve aile yapısı ile seni ayakta tutacaktır

Elbette doğru söylüyorsun. Vazgeçmek her şeyime aykırı, bir umuttur yaşamak. Herkesin hikayesi farklı bu dünyada yaşanacakları bilemeyiz sıkı tutunmamız lazım hayata. Hayat zorsa biz daha zor oluruz.

kemaltanca65

12 Tem 2021
127 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
kralmetin0606' Alıntı:
Bu arkadaş bana  da yazmıştı bu konuyu açmadan önce. Multi account oldugunu düşünüp yazmamıştım. Hoşgeldin kolaylıklar dilerim.

Evet birçok kişiye yazdım tabi takan olmadı. Senin de düşündüğün gibi herkes farklı düşünebilir. Hemen ardından konu açtım bir selam veriyim dedim. Hoş buldum teşekkür ederim sizlere de kolaylıklar dilerim.

kemaltanca65

12 Tem 2021
127 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV: