Hoşgeldin Misafir

Selamlar Ths :)

giyland

23 Ocak 2024
91 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhabalar uzun zaman sonra bi selam vereyim dedim,
buralarda takılmak yeni dönemlere itafen eskiyi daha çok anımsatıyor her ne kadar banlı üyeler farklı nicklerle takılsada olur öyle ufak takıntılar.
tahminimce kim olduğumu modlar bilecektir üyeler beni yen biri olarak görsede olur iyi forumlar hayırlı ramazanlar dilerim.

THS-Information

THS-Information

THS-BOT
Turkhacks Kurumsal
16 Haz 2023
2,245 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhabalar uzun zaman sonra bi selam vereyim dedim,
buralarda takılmak yeni dönemlere itafen eskiyi daha çok anımsatıyor her ne kadar banlı üyeler farklı nicklerle takılsada olur öyle ufak takıntılar.
tahminimce kim olduğumu modlar bilecektir üyeler beni yen biri olarak görsede olur iyi forumlar hayırlı ramazanlar dilerim.

Merhaba,

Turkhacks.com forumlarına hoş geldiniz. Forumda güzel vakit geçirmeniz temenni eder, aşağıda bulunan konuları incelemenizi tavsiye ederiz.

Misyon;

Forum Kuralları;

Nasıl Rütbe Alırım?

İyi forumlar.

NasyoneL

NasyoneL

Karanlık Özgürlüktür
25 Ağu 2017
25,060 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
A.selam hoşgeldin kimse haksız yere banlanmaz hakka riayet edilir hatasından dönen eğer ihanet etmediyse hoş görülür kimsenin farklı kimliğe bürünmesine gerek yok

giyland

23 Ocak 2024
91 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Kim olduğunu öğrendim sebebi şu üyelere mesaj atarak reklam yapmak ve tahrik edici dil kullanarak insanların huzurunu kaçırmak
"reklam yapmak" öyle bişey kesinlikle olmadı kendimden emin bi insanım
" tahrik edici dil " hızlı akan bi kan akışı mevcuttu @DeepiMpaCt iyi bilir :D
"insanların huzurunu kaçırmak" bunun farkında bile değildim THSde en büyük ticaret hacmini ben yapıyordum ticaret kısmında teşekkürer konularıda duruyor gayet ılımlı yaklaşan biriyim aslında :)
ayrıca sana olan sevgimide biliyorsun

poeice

poeice

Sanırım En İyisiyim...
Petersburg
19 Ağu 2021
1,246 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
"reklam yapmak" öyle bişey kesinlikle olmadı kendimden emin bi insanım
" tahrik edici dil " hızlı akan bi kan akışı mevcuttu @DeepiMpaCt iyi bilir :D
"insanların huzurunu kaçırmak" bunun farkında bile değildim THSde en büyük ticaret hacmini ben yapıyordum ticaret kısmında teşekkürer konularıda duruyor gayet ılımlı yaklaşan biriyim aslında :)
ayrıca sana olan sevgimide biliyorsun
eski nickini iletde bi bakalım nesin sen öyle :D