Hoşgeldin Misafir

Selamlar THS

th4nos

31 Ocak 2025
12 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Selamun aleyküm, foruma yeni katıldım, içerisindeki kaynaklar gerçekten çok kaliteli, emeği geçen herkese teşekkür ederim, kendimi geliştirmek aranıza katıldım, herkese iyi forumlar.

Ayrıca tanımadığım hâlde @Sham ve @mawt, çalışmalarınız gerçekten mükemmel , emeğinize sağlık, gövde gosterilerinizin devamını sabırsızlıkla bekliyorum. :)

THS-Information

THS-Information

THS-BOT
Turkhacks Kurumsal
16 Haz 2023
2,246 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Selamun aleyküm, foruma yeni katıldım, içerisindeki kaynaklar gerçekten çok kaliteli, emeği geçen herkese teşekkür ederim, kendimi geliştirmek aranıza katıldım, herkese iyi forumlar.

Ayrıca @Sham ve @mawt, çalışmalarınız gerçekten mükemmel , emeğinize sağlık, gücünüzü göstermeye devam etmenizi sabırsızlıkla bekliyorum umarım izinizden :)

Merhaba,

Turkhacks.com forumlarına hoş geldiniz. Forumda güzel vakit geçirmeniz temenni eder, aşağıda bulunan konuları incelemenizi tavsiye ederiz.

Misyon;

Forum Kuralları;

Nasıl Rütbe Alırım?

İyi forumlar.

Sham

Sham

r00tSHAM
THS
15 Haz 2024
527 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:

Ayrıca tanımadığım hâlde @Sham ve @mawt, çalışmalarınız gerçekten mükemmel , emeğinize sağlık, gövde gosterilerinizin devamını sabırsızlıkla bekliyorum. :)
Hoşgeldin teşekkür eder, daha iyilerini senden bekleriz :)

muhammedycl

muhammedycl

"Kelimeler kadar sessizim."
Medellín
18 Kas 2021
980 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:

Turkhacks ailesine hoşgeldiniz iyi forumlar dilerim 😊

mawt

4 Mar 2022
2,251 Mesaj
TIM Görevleri
2

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:

Hoş geldin kardeşim iyi forumlar dilerim ilk önce güzel yorumun için teşekkür ederim 😍. Forumumuzda kendini gelistirebileceğin çok güzel eğitim setleri mevcut onları inceleyebilirsin.