Hoşgeldin Misafir

Selamlar TurkHacks ailesi.

Exosy

9 Ocak 2026
34 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Ben Exosy. Uzun süredir sistemlerin görünen yüzüyle değil, arkasında kalan boşluklarla ilgileniyorum.
Bir yapının çalışması değil, nerede çökeceği ilgimi çeker.
Linux tabanlı sistemler, ağ mimarileri, zafiyet analizi ve exploit mantığı üzerine ciddi zaman harcadım. Araç kullananlardan çok, neden çalıştığını bilenlerdenim. Otomatize çözümler yerine manuel analiz ve sabırla ilerlemeyi tercih ederim.
Burada bulunma sebebim kendimi kanıtlamak değil. Zaten bilen, kimin bildiğini anlar.
Gürültüden uzak, içi dolu konulara katkı sağlamak ve doğru insanlarla aynı ortamda bulunmak yeterli.
Gereksiz mesajlar atmam. Yazıyorsam, bir sebebi vardır.
Zamanla kim olduğum değil, ne yaptığım konuşur.
Danışmak veya sormak istedikleriniz bir şey varsa her zaman cevap verebilirim. Herkese iyi forumlar.

THS-Information

THS-Information

THS-BOT
Turkhacks Kurumsal
16 Haz 2023
2,245 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Ben Exosy. Uzun süredir sistemlerin görünen yüzüyle değil, arkasında kalan boşluklarla ilgileniyorum.
Bir yapının çalışması değil, nerede çökeceği ilgimi çeker.
Linux tabanlı sistemler, ağ mimarileri, zafiyet analizi ve exploit mantığı üzerine ciddi zaman harcadım. Araç kullananlardan çok, neden çalıştığını bilenlerdenim. Otomatize çözümler yerine manuel analiz ve sabırla ilerlemeyi tercih ederim.
Burada bulunma sebebim kendimi kanıtlamak değil. Zaten bilen, kimin bildiğini anlar.
Gürültüden uzak, içi dolu konulara katkı sağlamak ve doğru insanlarla aynı ortamda bulunmak yeterli.
Gereksiz mesajlar atmam. Yazıyorsam, bir sebebi vardır.
Zamanla kim olduğum değil, ne yaptığım konuşur.
Danışmak veya sormak istedikleriniz bir şey varsa her zaman cevap verebilirim. Herkese iyi forumlar.

Merhaba,

Turkhacks.com forumlarına hoş geldiniz. Forumda güzel vakit geçirmeniz temenni eder, aşağıda bulunan konuları incelemenizi tavsiye ederiz.

Misyon;

Forum Kuralları;

Nasıl Rütbe Alırım?

İyi forumlar.