Hoşgeldin Misafir

Öneri Selamlar Yeni Yapılan tema hakkında

Forum hakkında öneriler

Point

2 Ocak 2018
576 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
tema güzel olmuş ama işinize karışma gibi bir haddim yok ama :) sanırım yaşlandım yada yeşil tema gözümü alıyor aşağıdaki gibi bir renk düzenlemesi olabilir sadece örnek

renk kodları:

CSS:
.block-header {
    background: #000000;  /* fallback for old browsers */
background: -webkit-linear-gradient(to right, #0f9b0f, #000000);  /* Chrome 10-25, Safari 5.1-6 */
background: linear-gradient(to right, #0f9b0f, #000000); /* W3C, IE 10+/ Edge, Firefox 16+, Chrome 26+, Opera 12+, Safari 7+ */
    color: black;
    font-family: "museo sans 500";
    font-size: 12px;
    font-weight: 700;
    text-decoration: none;
}
bazı kısımlarda kullanılabilinir. diye düşünüyorum direk gerekli css kısmına atıldığında harika olur.
8y8vjid.png

kolay gelsin :) arada gezip dolaşmaya devam forumda :)

THS-Information

THS-Information

THS-BOT
Turkhacks Kurumsal
16 Haz 2023
2,249 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
tema güzel olmuş ama işinize karışma gibi bir haddim yok ama :) sanırım yaşlandım yada yeşil tema gözümü alıyor aşağıdaki gibi bir renk düzenlemesi olabilir sadece örnek

renk kodları:

CSS:
.block-header {
    background: #000000;  /* fallback for old browsers */
background: -webkit-linear-gradient(to right, #0f9b0f, #000000);  /* Chrome 10-25, Safari 5.1-6 */
background: linear-gradient(to right, #0f9b0f, #000000); /* W3C, IE 10+/ Edge, Firefox 16+, Chrome 26+, Opera 12+, Safari 7+ */
    color: black;
    font-family: "museo sans 500";
    font-size: 12px;
    font-weight: 700;
    text-decoration: none;
}
bazı kısımlarda kullanılabilinir. diye düşünüyorum direk gerekli css kısmına atıldığında harika olur.
8y8vjid.png

kolay gelsin :) arada gezip dolaşmaya devam forumda :)

Merhaba,

Öneri / şikayetinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. İstek, öneri ve şikayetlerinizin Turkhacks.com yönetimi için değerli olduğunu bilmenizi isteriz. Forum yöneticileri talebiniz hakkında bilgilendirilecek, tarafınıza geri dönüş yapılacaktır.

İyi forumlar.

35izmir

35izmir

🆁🅴🅸🆂🅲🅸🆂🅴🆅🅴🆁
11 Ocak 2018
2,701 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Temalar arası :) geçişi biliyorum teşekkürler yazdığım yesilkaranlik tema için
Eminim ki forum yönetimi, bu tür önerileri dikkatle değerlendirerek gözden kaçırmayacaktır. Önerin ve Fikirlerin için teşekkür ederiz, değerli katkılarınız forumumuz için büyük önem taşımaktadır.