Hoşgeldin Misafir

Selamlar

THS-Information

THS-Information

THS-BOT
Turkhacks Kurumsal
16 Haz 2023
2,245 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Herkese merhaba,
Bene foruma yeni katıldım. Öncelikle beni bu gruba dahil edenlere çok teşekkür ederim. Wordpress üzerinde yeni site kurulumum var ve burada harika bilgilere ulaşıyorum. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. Tekrar görüşmek üzere

Merhaba,

Turkhacks.com forumlarına hoş geldiniz. Forumda güzel vakit geçirmeniz temenni eder, aşağıda bulunan konuları incelemenizi tavsiye ederiz.

Misyon;

Forum Kuralları;

Nasıl Rütbe Alırım?

İyi forumlar.

Shafu

Shafu

Karanlık Özgürlüktür
Estonya, Tallin
25 Ara 2022
1,040 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Herkese merhaba,
Bene foruma yeni katıldım. Öncelikle beni bu gruba dahil edenlere çok teşekkür ederim. Wordpress üzerinde yeni site kurulumum var ve burada harika bilgilere ulaşıyorum. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. Tekrar görüşmek üzere
İyi dileklerin için biz teşekkür ederiz. Aramıza hoş geldin iyi forumlar dilerim...

Ebu Ubeyde

Ebu Ubeyde

Özgür Filistin 🇵🇸 Free Palestine
Dünyalı
13 Ocak 2024
2,869 Mesaj
TIM Görevleri
2

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Herkese merhaba,
Ve aleyküm selam ve rahmetullahi ve berekatuhu hoş geldin umarım kalıcı olursun buraya edebiyle gelen herkese kapımız açıktır Cenab-ı Allah’ın izniyle ki siz de edebinizle geldiniz hoş geldiniz iyi forumlar dilerim