Hoşgeldin Misafir

Selamun Aleyküm El-Zehir Geldi ;)

El-Zehir

16 Ara 2017
708 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
SELAMUN ALEYKÜM BEN NAM-ı DEĞER EL-ZEHİR. TANIYAN TANIR ZATEN AZ BAKAYIM FORUMUNUZA :)
 BU ARADA ADMİN SİTEDE AÇIK VAR HABERİN OLSUN ;)
SKYPE :darkhacking3   İLETİŞİME GEÇMENİ TAVSİYE EDERİM. :)

TurkCoder

8 Eyl 2017
2,117 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
El-Zehir' Alıntı:
SELAMUN ALEYKÜM BEN NAM-ı DEĞER EL-ZEHİR. TANIYAN TANIR ZATEN AZ BAKAYIM FORUMUNUZA :)
 BU ARADA ADMİN SİTEDE AÇIK VAR HABERİN OLSUN ;)
SKYPE :darkhacking3   İLETİŞİME GEÇMENİ TAVSİYE EDERİM. :)

açık olması normal, hava alsın, rutubet yapmasın diye açtık, istersen açıkları bi dene, belkide sazanlar atlasın diye bırakmışızdır o açıkları :)

TurkCoder

8 Eyl 2017
2,117 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
El-Zehir' Alıntı:
O AÇIĞI BIRAKMAK İÇİN APTAL VEYA ANSALAK OLMASI LAZIM.SİTE ÖYLE HAVA ALDIRILMAZ ASLANIM :)

aslan terbiyecisisin galiba, gelde aslan terbiye et bakalım, senin gibi lamerler hergün gelip gidiyor, hadi bakiim icraat gösterde, adam diyelim, icraat yoksa madam durumuna düşmeden uza siteden koçum...

jrCoder

25 Eyl 2017
425 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
YAV KÜFÜR ETMEK İSTEMİYORUM AMA SENİ BİR SİKERİM DARK HACKER DEĞİL LİGHT HACKER OLURSUN

bugünde sinirimi attım gene hee iyiyim baya

Abi az sinirimi atayım ---------
sikik 97 li açık buldun madem böyle bir sitede buraya konumu açar açık bulan adam senin beyin damarlarını sikeyim kızılaya kan bağışlasan adamın hücreleri 404 e düşer amına koyim ALLAH beyin verirken sen şemsiyemi açtın naptın aq

JR ABİN SANA KAYNAKDA BULDU HADİ GENE İYİSİN

Beyin gücünüzü artırmak, stratejik ve pratik düşünmek aslında sandığınızdan daha kolay. Sağlıklı besinler tüketmek, egzersiz yapmak, yeni alışkanlıklar edinmek, düzenli uyumak vb. birçok küçük değişiklik ile zehir gibi bir zekaya sahip olabilirsiniz.

İşte 15 adımda zekâ geliştirmenin ve daha sağlam bir kafa ile daha sağlam bir vücuda sahip olmanın yolları

1. Sağlıklı beslenin, vitamin, omega 3 ve antioksidan açısından zengin gıdalar tüketin.

Balık, bitter çikolata, peynir, zeytinyağı, turp, soya, sarımsak, yeşil yapraklı sebzeler, somon, elma suyu, kuru incir, bıldırcın yumurtası tüketin. Bu gıdaların beynin üretkenliğini artırdığı bilinmektedir.

C vitamini yönünden zengin meyveleri, B vitamini içeren kuruyemişleri ve baklagiller ve süt ürünlerinde bulunan D vitaminini kesinlikle tüketin. Bu vitaminler beyin gücünüzün yüzde 10’a kadar gelişmesini sağlayacaktır

2. Bulmaca çözün.

Zekanızı geliştirmek için her gün gazetenizi okuduktan sonra bulmaca ekini mutlaka çözün. Kelime bulmacaları ve sudoku gibi bulmacalar hafızanızı artırmak ve beyninizi güçlendirmenin yanında Alzheimer hastalığı riskinizi de düşürecektir. Günde bir çengel bulmaca çözmek bile beyninize çok iyi gelecektir.

3. Zekâ oyunları oynayın.