Hoşgeldin Misafir

Selamun Aleykum Herkese Hayırlı Bayramlar

BozKurt06

26 Ağu 2022
15 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Selamun Aleykum herkesin Kurban Bayramı kutlu olsun.
itrailli siyonistlerinde belası, ateşi ve azapı bol olsun. Allah itrailin belasını versin AMİN.
Daha önce üye olmuştum ama daha yeni tanışabilme fırsatı buldum. Ben Vatanını ve Ülküsünü çok seven, sanalda bu Ülkeye çok büyük hizmetler vermek isteyen bir Türk genciyim. Programlamaya daha yeni başladım işten vakit kaldıkça kendimi geliştirmeye çalışıyorum. Html Css Js konularına yeni başladım. Sizce html, css, js beni geliştirirmi?

THS-Information

THS-Information

THS-BOT
Turkhacks Kurumsal
16 Haz 2023
2,229 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
itrailli siyonistlerinde belası, ateşi ve azapı bol olsun. Allah itrailin belasını versin AMİN.
Daha önce üye olmuştum ama daha yeni tanışabilme fırsatı buldum. Ben Vatanını ve Ülküsünü çok seven, sanalda bu Ülkeye çok büyük hizmetler vermek isteyen bir Türk genciyim. Programlamaya daha yeni başladım işten vakit kaldıkça kendimi geliştirmeye çalışıyorum. Html Css Js konularına yeni başladım. Sizce html, css, js beni geliştirirmi?

Merhaba,

Turkhacks.com forumlarına hoş geldiniz. Forumda güzel vakit geçirmeniz temenni eder, aşağıda bulunan konuları incelemenizi tavsiye ederiz.

Misyon;

Forum Kuralları;

Nasıl Rütbe Alırım?

İyi forumlar.

Ebu Ubeyde

Ebu Ubeyde

Özgür Filistin 🇵🇸 Free Palestine
Dünyalı
13 Ocak 2024
2,877 Mesaj
TIM Görevleri
2

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Ve aleyküm selam ve rahmetullahi ve berakatuhu ebeden daimen illa huuu hoş geldiniz umarım kalıcı olursunuz hepimizin gayesi bu yönde şükür Cenab-ı Allah razı olsun iyi forumlar dilerim

Zaza Kral

Zaza Kral

“Düşün düşme, düştün düşünme”
Kimsenin Olmadığı Yerde
14 Mar 2024
1,215 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhaba, Hoş Geldin İyi Forumlar.