Hoşgeldin Misafir

Selamun Aleyküm /RoHss'tan

RoHss

2 Eki 2019
7 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Selamün Aleyküm arkadaşlar bu piyasaya tekrardan dönmek ve buralarda görünmek güzelmiş özlemişim ee 2 yıldır ses seda çıkarmadık kimseye :) Beni tanıyanınız vardır 2012 den beri tanımasanız bile gölgelerde mirror-h turk-h gibi yerlerde elbet herhangi bir köşede görülmüşümdür ve aynı şekil bende bir çoğunuzu öyle görmüşümdür. Eğer olur da daha önceden tartıştığımız husumetli olduğumuz kimse varsa kapasın o defteri ve yep yeni beyaz bir sayfa açsın. Scorpiol [benim deyimim ile (ihtiyar :D yaşlı çünkü :D )]selam yollamıştım almış karşılığında bize bir davet yollamış sünnetir icabet etmek dedik buralardayız çokta uzatmayalım > Tanımayanlar için ne iş yaparsın derlerse çatır patır linux - hapur hupur web siteleri - patır kütür cms & oss sistemler ve kütür kütür de dost edinirim ::) Saygılarımla. / İhtiyar beni görünce bi pm atarsan sevinirim (Haşa büyüğümüze emir vermek gibi olmasın ama)

Scorpiol

2 Eyl 2017
406 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Babacanım hoş geldin seni görmek ne güzel ağlamamak için kendimi zor tutuyorum :) Kalıcı Olman Dileğiyle yazmayı isterdim demiyorum abini yanlız bırakacak kadar eşek değilsindir herhalde bizde kardeşimizi bırakmıyoruz.Eski p4rs oldu turkhacks sende tekrardan ailemize hoş geldin.

RoHss

2 Eki 2019
7 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Scorpiol' Alıntı:
Babacanım hoş geldin seni görmek ne güzel ağlamamak için kendimi zor tutuyorum :) Kalıcı Olman Dileğiyle yazmayı isterdim demiyorum abini yanlız bırakacak kadar eşek değilsindir herhalde bizde kardeşimizi bırakmıyoruz.Eski p4rs oldu turkhacks sende tekrardan ailemize hoş geldin.

Eşek meşek ayıp oluyor ihtiyar çekerim fişini :D PcCho Yener king Cromber T3yk falan burdalar mı yaşıyolarsa ses versinler :D

Evilcorn' Alıntı:
hoşgeldin üstadım

Estağfurullah, hoş buldum

NasyoneL' Alıntı:
A.selam hoşgeldin umarım kalıcı olursun

Hoş buldum vakit buldukça buralardayız artık :)