Hoşgeldin Misafir

Selamun Aleyküm TurkHacks Ailesi Yeni Katıldım

hackerones

24 Ocak 2025
28 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Umarım kalıcı olmaya geldim...

Londra İngiltere merkezli yazılım mühendisiyim. Ve kod yazmayı seviyorum!

Gizliliği ve güvenliği çok önemsiyorum ve birkaç denetim gerçekleştirdim ve çeşitli hata ödül programlarına çok sayıda başvuruda bulundum.

Yeni teknolojileri denemek, yeni insanlarla tanışmak ve bol miktarda ücretsiz kafein tüketmek için harika bir fırsat olduğu için hackathon'lara katılmaktan ( ve bazen kazanmaktan ) ve kodlama yarışmalarından da keyif alıyorum

Sistem yönetimi hakkında daha fazla bilgi edinmek ve kendi hizmetlerimi barındırmak için kullandığım küçük bir homelab'im var.

Klavye başında olmadığım zamanlarda sporu, astronomiyi ve arkadaşlarla takılmayı severim.

Herkese iyi Forumlar

THS-Information

THS-Information

THS-BOT
Turkhacks Kurumsal
16 Haz 2023
2,249 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:

Gizliliği ve güvenliği çok önemsiyorum ve birkaç denetim gerçekleştirdim ve çeşitli hata ödül programlarına çok sayıda başvuruda bulundum.

Yeni teknolojileri denemek, yeni insanlarla tanışmak ve bol miktarda ücretsiz kafein tüketmek için harika bir fırsat olduğu için hackathon'lara katılmaktan ( ve bazen kazanmaktan ) ve kodlama yarışmalarından da keyif alıyorum

Sistem yönetimi hakkında daha fazla bilgi edinmek ve kendi hizmetlerimi barındırmak için kullandığım küçük bir homelab'im var.

Klavye başında olmadığım zamanlarda sporu, astronomiyi ve arkadaşlarla takılmayı severim.

Herkese iyi Forumlar

Merhaba,

Turkhacks.com forumlarına hoş geldiniz. Forumda güzel vakit geçirmeniz temenni eder, aşağıda bulunan konuları incelemenizi tavsiye ederiz.

Misyon;

Forum Kuralları;

Nasıl Rütbe Alırım?

İyi forumlar.

hackerones

24 Ocak 2025
28 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:

muhammedycl

muhammedycl

"Kelimeler kadar sessizim."
Medellín
18 Kas 2021
980 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:

Herkese iyi Forumlar
Turkhacks ailesine hoşgeldiniz iyi forumlar dilerim bu güzel açıklamanız için teşekkür ederim.

Ebu Ubeyde

Ebu Ubeyde

Özgür Filistin 🇵🇸 Free Palestine
Dünyalı
13 Ocak 2024
2,873 Mesaj
TIM Görevleri
2

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Ve aleyküm selam hoş geldin eh bu kadar güzel bir bilgi ve birikimden sonra da umarım kalıcı olursun :) hem burada ki kardeşlerimize bilgi ve tecrübeni paylaşır hem yeni şeyler öğrenir hemde burada ki ortamımız ve muhabbetimiz çok güzel olduğundan sende dostluklar kurarsın

İyi forumlar dilerim