Hoşgeldin Misafir

selamun aleykum

CelebiSultann

13 Kas 2022
12 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
selamun aleykum eskı dostlar uzun 8 sene sonrasdından sonra ılk defa turhacks dedım burda degerlı buyuklerım dostlarım oldugu ıcın burayı tercıh ettım oncelıkle aranıza kabul ettıgınız ıcın tesekkur ederım bundan sonra guzel seylerı yapacagımızı umuyorum ustume dusenı laılık ıle yerıne getırecem ınsallah ozlemısm 8 sene sonra bu ıslere gerı donmeyı...

CelebiSultann

13 Kas 2022
12 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
A.selam kardeşim hoşgeldin hazır sıyrılmışken özledin heralde eski günleri
hıc sorma vallaga kac sene oldu herseyden elımı ayagımı cektım cyberhost kardesımıde ozledım nasyonel aga ısnsan bıraksada emın ol kafasında kalıyor bıryerde bakalım hayırlısı

CelebiSultann

13 Kas 2022
12 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
sana bırsey dıyım mı ben bıraktıkca ınsanların tavırlarını herseyını gordum bızler bırsey ıcın ugrastık dısarlarda lamer kelımesı kullandı bıraksakda cok sohbet sunucularına lamer kelımesını kulladıkları ıcın bır platforumda gosterdım lamerlerı onlara :D dıyorum ya yıne azınlıklar cogalmıs ıtaad ettırmek lazım kardesım onun ıcınde tekrar gerı dondum bakalm bundan sonra onlar bızden cekınsın :D

NasyoneL

NasyoneL

Karanlık Özgürlüktür
25 Ağu 2017
25,060 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
sana bırsey dıyım mı ben bıraktıkca ınsanların tavırlarını herseyını gordum bızler bırsey ıcın ugrastık dısarlarda lamer kelımesı kullandı bıraksakda cok sohbet sunucularına lamer kelımesını kulladıkları ıcın bır platforumda gosterdım lamerlerı onlara :D dıyorum ya yıne azınlıklar cogalmıs ıtaad ettırmek lazım kardesım onun ıcınde tekrar gerı dondum bakalm bundan sonra onlar bızden cekınsın :D
Ortalık kimlere kaldı görsen ağlarsın