Hoşgeldin Misafir

Selamun Aleyküm

B3yf3ndi

15 May 2019
13 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Eski Hesabım Çiçero'ydu Yönetici Kesim ve Eski Daimi Üyeler Bilir Eski Hesabıma Ulaşamadığımdan Yeni Bir Hesap Kurdum. Tekrardan Buradayım Birde Son Olarak Kırgınlıkları Küskünlüğü Bir Kenara Bıraktım Ben Teklifde Bulunurum Eğer Hala Düşman Olmak İsteyen Olursa Allah'a Yakın Bana Uzak Olsun. Herkese İyi Forumlar Dilerim.

B3yf3ndi

15 May 2019
13 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
NasyoneL' Alıntı:
A.selam hoşgeldin düşman olarak ayrılmadık bizim kapımız dostça gelen herkeze açık
DeepiMpaCt' Alıntı:
Aleyküm selam, hoş geldin.

WebciAdam' Alıntı:
Yücel Yıldırım' Alıntı:
Hoşbuldum Dostlar Yücel'le Aramızda Bazı Sürtüşmeler Olmuştu Zamanında İnşallah Onu Aramızdan Söküp Atıcaz. Haklısın İbrahim Abi :)

Yücel Yıldırım

28 Nis 2019
1,397 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
B3yf3ndi' Alıntı:
NasyoneL' Alıntı:
A.selam hoşgeldin düşman olarak ayrılmadık bizim kapımız dostça gelen herkeze açık
DeepiMpaCt' Alıntı:

WebciAdam' Alıntı:
Yücel Yıldırım' Alıntı:
Hoşbuldum Dostlar Yücel'le Aramızda Bazı Sürtüşmeler Olmuştu Zamanında İnşallah Onu Aramızdan Söküp Atıcaz. Haklısın İbrahim Abi :)

Eski data kayıtlara baktım. Kavga ve sinir geçicidir.Ama eski dostluklar kalıcıdır.Artık yeni bir adım artık.Kolay gelsin Kalıcı olman dileği ile.İyi forumlar.

B3yf3ndi

15 May 2019
13 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
TurkCoder' Alıntı:
hoş geldin kardeşim..
Hoşbuldum Abi
Spr4chlos' Alıntı:

Yücel Yıldırım' Alıntı:
B3yf3ndi' Alıntı:
NasyoneL' Alıntı:
DeepiMpaCt' Alıntı:

WebciAdam' Alıntı:
Yücel Yıldırım' Alıntı:

Eski data kayıtlara baktım. Kavga ve sinir geçicidir.Ama eski dostluklar kalıcıdır.Artık yeni bir adım artık.Kolay gelsin Kalıcı olman dileği ile.İyi forumlar.

Hataylee' Alıntı:
a.s. hoş geldin.
Eyvallah Beyler Hoşbuldum Daimiyim :)