Hoşgeldin Misafir

SELAMUN ALEYKÜM

KAPTAN

1 Kas 2017
3 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Öncelikle Ben KAPTAN Forum Sitenizin Açıkları Bulunmaktadır Ve DDOS Çok Kolay ޞekilde Yemektedir Tedbirlerinizi Alınız VE Bana Forum KURUCU'sunun Facebook Linkini Atınız. !!I'M WHİTE HACKER!!

NOT: KESİNLİKLE TÜRK SİTELERİNE HİÇ BİR ޞEKİLDE ZARAR VERMEMEKTEYİM TAM TERSİ ONLARA YARDIM ETMEKTEYİM.!!!!!!(I'IM WHİTE HACKER)!!!!!!!

!-DDOS FOTOОRAFI-!

TurkCoder

8 Eyl 2017
2,117 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
kaptan bunların sisteme bağlanamaması normaldir, ddos sebebiyle değil, kaç gündür güncellemelerden sonra kapandığını gördünmü herhangi bir saldırı altında sitenin :)
boş bunlar kardeşim, white, gray yada black hacker olabilirsin, sıkıntı değil...
ara arada gelip ddosunu at, biliyorsun client bağlantısı, seo için iyi oluyor, ziyaretçi flood yapıyorsun, teşekkür derim :)

KAPTAN

1 Kas 2017
3 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
TurkCoder' Alıntı:
kaptan bunların sisteme bağlanamaması normaldir, ddos sebebiyle değil, kaç gündür güncellemelerden sonra kapandığını gördünmü herhangi bir saldırı altında sitenin :)
boş bunlar kardeşim, white, gray yada black hacker olabilirsin, sıkıntı değil...
ara arada gelip ddosunu at, biliyorsun client bağlantısı, seo için iyi oluyor, ziyaretçi flood yapıyorsun, teşekkür derim :)

Sen Bu Mesajı Attıktan Sonra Yaklaşık 10-15 dk bir süre forum kendine gelmedi istersen açık olan adminlere sorabilirsin.

jrCoder

25 Eyl 2017
425 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
ADIM KAPTAN BEN BİR LAMERİM HER GÜN 
https://check-host.net/ip-info
ADRESİNE GİRİP BOޞ BOޞ BAKINIRIM ÇÜNKÜ BU BENİM HACK FELSEFEM BEBEОİM

4Gj85p.jpg