Hoşgeldin Misafir

selamün aleyküm

kral-adam

8 Ocak 2025
6 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
dostlar liseden sonra 2 yıl kendi başıma siber güvenlik ile uğraştım programlama dili udemy kursları falan bunlarla uğraştım sonra askere gittim geldim şimdi bi iş arıyorum ( normal bir iş yazılım ile alakalı değil )işe girdikten sonra akşamları bug bounty yapmayı düşünüyorum ( bug bounty konusunda ustalaşınca adam akıllı para kazanmaya başlayınca işten ayrılıcam ve full time bug bounty yapıcam ) foruma bana bilgi katması için katıldım bug bounty konusunda bana verebileceğiniz tavsiyeler varsa mutlu olurum

THS-Information

THS-Information

THS-BOT
Turkhacks Kurumsal
16 Haz 2023
2,245 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
dostlar liseden sonra 2 yıl kendi başıma siber güvenlik ile uğraştım programlama dili udemy kursları falan bunlarla uğraştım sonra askere gittim geldim şimdi bi iş arıyorum işe girdikten sonra akşamları bug bounty yapmayı düşünüyorum ( bug bounty konusunda ustalaşınca adam akıllı para kazanmaya başlayınca işten ayrılıcam ve full time bug bounty yapıcam ) foruma bana bilgi katması için katıldım bug bounty konusunda bana verebileceğiniz tavsiyeler varsa mutlu olurum

Merhaba,

Turkhacks.com forumlarına hoş geldiniz. Forumda güzel vakit geçirmeniz temenni eder, aşağıda bulunan konuları incelemenizi tavsiye ederiz.

Misyon;

Forum Kuralları;

Nasıl Rütbe Alırım?

İyi forumlar.

Sham

Sham

r00tSHAM
THS
15 Haz 2024
527 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Web pentest konusunda bilgin ne düzeyde bilmiyorum. Tavsiyem, YouTube da güncel bug bounty poc paylaşan kanallar var onları takip et ufkun açılır. Çözmediysen port swigger lablerini çöz.

Ebu Ubeyde

Ebu Ubeyde

Özgür Filistin 🇵🇸 Free Palestine
Dünyalı
13 Ocak 2024
2,869 Mesaj
TIM Görevleri
2

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
dostlar liseden sonra 2 yıl kendi başıma siber güvenlik ile uğraştım programlama dili udemy kursları falan bunlarla uğraştım sonra askere gittim geldim şimdi bi iş arıyorum ( normal bir iş yazılım ile alakalı değil )işe girdikten sonra akşamları bug bounty yapmayı düşünüyorum ( bug bounty konusunda ustalaşınca adam akıllı para kazanmaya başlayınca işten ayrılıcam ve full time bug bounty yapıcam ) foruma bana bilgi katması için katıldım bug bounty konusunda bana verebileceğiniz tavsiyeler varsa mutlu olurum
Ve aleyküm selam hoş geldin burada hem gelişip hemde katkı sağlayabileceğine emin olabilirsin bilgi paylaştıkça çoğalır :) umarım kalıcı olursun iyi forumlar dilerim