Hoşgeldin Misafir

Selamün Aleyküm

elwestmiller

11 Ağu 2026
6 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Herkese tekrardan merhabalar uzun süredir bu platformu ve bütün herşeyi bırakmıştım eski hesabımı hiç bir şeyimi hatırlamıyorum full stack dev & debugging ile uğraşıyordum asyncrat ile vesayre oralara çok girmiyorum ;)
bi bakalım ne var ne yok diye geldim eskisi gibi değiliz ama ayaktayız hepiniz seviliyorsunuz Allaha emanet

THS-Information

THS-Information

THS-BOT
Turkhacks Kurumsal
16 Haz 2023
2,247 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Herkese tekrardan merhabalar uzun süredir bu platformu ve bütün herşeyi bırakmıştım eski hesabımı hiç bir şeyimi hatırlamıyorum full stack dev & debugging ile uğraşıyordum asyncrat ile vesayre oralara çok girmiyorum ;)
bi bakalım ne var ne yok diye geldim eskisi gibi değiliz ama ayaktayız hepiniz seviliyorsunuz Allaha emanet

Merhaba,

Turkhacks.com forumlarına hoş geldiniz. Forumda güzel vakit geçirmeniz temenni eder, aşağıda bulunan konuları incelemenizi tavsiye ederiz.

Misyon;

Forum Kuralları;

Nasıl Rütbe Alırım?

İyi forumlar.

müminbiri

müminbiri

Ne kadar sessiz olursan, o kadar çok işitebilirsin
13 Ağu 2025
1,324 Mesaj
TIM Görevleri
1

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Hoşgeldin kardeşim başarılar dilerim