Hoşgeldin Misafir

selamun aleykum

muratofcyz

4 Tem 2020
4 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Aranıza yeni katıldım instagram sayfanızdada belirtmiştim özendiğim bir forumsunuz şimdi benim derdime derman olacak bir admin lazım çok acil bir mesele var öm olarak yada whatsapp Twitter instagram fark etmez nereden olursa olsun ulaşabileceğim bir adres verilsin Bir konu hakkında acilen görüşmem lazım

muratofcyz

4 Tem 2020
4 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
NasyoneL' Alıntı:
muratofcyz' Alıntı:
JQTR1' Alıntı:

Hoşbuldum buradaki en yetkili kişi sensin galiba şimdi benim bir sorunum var çare bulun sonuna kadar yanınızdayım...

Işini çözdükten sonra herkes yanında olur sen bizi kahvaltıda sev
Mesele o değil kardeşim ayt ile sorun var evinden alcaz dediler adres attım dün hiç birşey olmadı kerem şah noyan denilen kolpanın twitter ini kapattım hikaye attım zaten sizin forumu 1 yıldır severek takip ediyorum he dersenki işiniz gücünüz yalakalık eyvallah ama yalakalık ile işim olmaz daha ne olursa olsun ayt ye sanalı zehir edelim buradaki herkesin altına 200k 300k çekerim onların aleyhine paylaşımlar yapsınlar millet ne bok olduklarını görsün ben bunların milleti sömürmesine izin vermem o kolpador şah Noyan sürekli hoop güm yapıyor dün gece hoplattımda gümlettimde hiç Bi bok yapamadılar yapamazlar kabul derseniz hemen başalayalım

NasyoneL

NasyoneL

Karanlık Özgürlüktür
25 Ağu 2017
25,060 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
muratofcyz' Alıntı:
NasyoneL' Alıntı:
muratofcyz' Alıntı:
JQTR1' Alıntı:

Hoşbuldum buradaki en yetkili kişi sensin galiba şimdi benim bir sorunum var çare bulun sonuna kadar yanınızdayım...

Mesele o değil kardeşim ayt ile sorun var evinden alcaz dediler adres attım dün hiç birşey olmadı kerem şah noyan denilen kolpanın twitter ini kapattım hikaye attım zaten sizin forumu 1 yıldır severek takip ediyorum he dersenki işiniz gücünüz yalakalık eyvallah ama yalakalık ile işim olmaz daha ne olursa olsun ayt ye sanalı zehir edelim buradaki herkesin altına 200k 300k çekerim onların aleyhine paylaşımlar yapsınlar millet ne bok olduklarını görsün ben bunların milleti sömürmesine izin vermem o kolpador şah Noyan sürekli hoop güm yapıyor dün gece hoplattımda gümlettimde hiç Bi bok yapamadılar yapamazlar kabul derseniz hemen başalayalım

Aytyide şizforenlerinide sikip atanların ortamı burası rahat ol :D

Dr Leland Townsend

6 Eyl 2017
16,496 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
muratofcyz' Alıntı:
NasyoneL' Alıntı:
muratofcyz' Alıntı:
JQTR1' Alıntı:

salla şizofreni