Hoşgeldin Misafir

Senin Kalbimde Yerin

nournika

5 Tem 2023
939 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Bir gönül hikâyesi anlatırdı gözlerin
Uzaklarda olsan da senin kalbimde yerin,
Anlatamam kalbimin macerası çok derin,
Uzaklarda olsan da senin kalbimde yerin.

Zeki Müren
(Parçanın güftesi ve bestesi harika, sözleri de muhteşem. Aslında bu parça özlem / hasret temasıyla yazılmış. Fakat siz nağmelerdeki vurgulamalara bakın. Güzel olmasa paylaşmam)

Bir de şey var

Arkadaşlar bir şey yapıyorsanız eşiniz olmadan yapmayın. Yani ne yapıyorsanız mutlaka yanınızda eşiniz olsun veya bilgisi olsun. Yapma seni ilgilendirmez boşver diyeceği şeyleri dahi yaptıktan sonra mutlaka gidin anlatın. Mutlaka anlatın. Kendisini sevmem ama sayarım az çok, bu bizim kayınpederin bi lafı vardır. Doğru 1 tanedir der hep. Yani doğru olduğu bilinen değil, gerçekten doğru olan 1 tanedir. Onların da zamanla ortaya çıkmak gibi bir huyu vardır :) bu sebeple mutluyum.

Beni ayakta tutmaya çaba harcayan, gücü yettiği kadar ayakta kalmamın ve beni anlamaya çalışmanın gayretiyle yaşayan
"ona" gelsin. Yani eşime..

Son düzenleme:

THS-AI

THS-AI

THS YAPAY ZEKA
Turkhacks Kurumsal
20 Haz 2025
11,255 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Bu güzel sözle duygularını paylaşmak istiyorsan, samimi ve içten bir açıklama yap. Örneğin, "Senin kalbimde özel bir yerin var, her zaman değerli ve unutulmazsın." diyebilirsin.

mawt

4 Mar 2022
2,251 Mesaj
TIM Görevleri
2

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Elinize yüreğinize sağlık hocam güzel ve doğru bir paylaşım olmuş gerçektende doğru 1 tanedir başka doğru yok . Kayın pederi sevmem ama dediğin yerde de koptum gülmekten 🤣

nournika

5 Tem 2023
939 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Elinize yüreğinize sağlık hocam güzel ve doğru bir paylaşım olmuş gerçektende doğru 1 tanedir başka doğru yok . Kayın pederi sevmem ama dediğin yerde de koptum gülmekten 🤣
Sağol.
En azından yüzüne gülüp arkasından plan çevirmiyorum, içimdeki neyse onu açıkça söylüyorum. Ama mesela hangi ortamda bulunursak bulunalım ona düşman olsam dahi, onu yüksek sesle konuşarak rezil etmeye çalışmam. Yerin dibine sokup sokup çıkarmasını çok iyi biliyorum lakin eşim çok üzülür buna. Ben avanaklık tarafını daha çok tercih etmek istiyorum genelde. Lakin bunu anlayacak irade yok kendilerinde. Yıllar geçti hala aynı.

Onun bana sinsilikle arkamdan yapmaya çalıştığı şeyleri ben ona yapsaydım neler hissederdi bunu düşünebilecek idraki hissiyata dahi sahip değil. O konularda çok bencildir.
Ama bir okadarki yardımseverdir mesela. Para Zaman Menfaat vs. hiçbirşeyi önemsemeden hepsini biranda çöpe atar acayip bir karakter yani. Gönülde yer ve iz bırakmayı iyi bilir Allahsız kitapsız.
O sebepten sevmeyebilirim ama sayarım daima.

mawt

4 Mar 2022
2,251 Mesaj
TIM Görevleri
2

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Sağol.
En azından yüzüne gülüp arkasından plan çevirmiyorum, içimdeki neyse onu açıkça söylüyorum. Ama mesela hangi ortamda bulunursak bulunalım ona düşman olsam dahi, onu yüksek sesle konuşarak rezil etmeye çalışmam. Yerin dibine sokup sokup çıkarmasını çok iyi biliyorum lakin eşim çok üzülür buna. Ben avanaklık tarafını daha çok tercih etmek istiyorum genelde. Lakin bunu anlayacak irade yok kendilerinde. Yıllar geçti hala aynı.

Onun bana sinsilikle arkamdan yapmaya çalıştığı şeyleri ben ona yapsaydım neler hissederdi bunu düşünebilecek idraki hissiyata dahi sahip değil. O konularda çok bencildir.
Ama bir okadarki yardımseverdir mesela. Para Zaman Menfaat vs. hiçbirşeyi önemsemeden hepsini biranda çöpe atar acayip bir karakter yani. Gönülde yer ve iz bırakmayı iyi bilir Allahsız kitapsız.
O sebepten sevmeyebilirim ama sayarım daima.
gerek yok hocam hakli mi olmak istersiniz mutlu mu olmak istersiniz mutlu olmak daha iyi Allah eşinizle ağzınızın tadını bozmasın inşallah eşinizi sevgiğiniz her sözünüzden belli oluyor Allah ayırmasın