Hoşgeldin Misafir

Seo Hakkında Öneri İstek Yardım Edin.

keycheck

25 Eki 2019
160 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
arkadaşlar öncelikle merhaba her işin gizli sırları vardır kimse kimseye söylemez. ama burda sizden rica ediyorum. 7 aydır sadece zorluk seviyesi 30 35 arası olan bir kelime ile 1.sayfaya çıkmak istiyorum backlink özgün makale içerik kalitesi hız herşeyi deniyorum ama sitem 30 40 50 arası bi sırada çıkıp sürekli orda kalıyor. rakip siteleri inceliyorum backlinki benden az kalitesi benden az puanı cartı curtu benden az 30 günlük domain ile 1 haftadır 1. sayfada bunun ehli nedir nasıl yapıyorlar bunu yardım edicek arkadaşlar var mıdır acaba ? lütfen ücretsiz teklif verin üni öğrencisiyim harçlık için uğraşıyorum :(

NasyoneL

NasyoneL

Karanlık Özgürlüktür
25 Ağu 2017
25,060 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Aldığın backlinklerin kalitesi önemli çöp backlinkler işe yaramaz backlinkleri analiz et sıradan bi site ile Turkhacks karşılaştır mesela

Megabyte

12 Kas 2017
342 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
içeriklerin kalitesi nasıl google artık sadece backlink felan onlara bakmıyor içeriğin yazım kuralına kadar girmiş durumda öncelikle içeriklerini nasıl yazıyorsun bunlara kafa yorman gerek anahtar kelime ne kadar geçiyor backlinklere gelince seocu felan değilim ama çok kaliteli temiz sitelerden almalısın + domain kaç yıllık bunlarda önemli etkendi diye biliyorum

DeepiMpaCt

DeepiMpaCt

Katip ol sabahin ilk isiklarina..
Monteal/Ca
25 Ağu 2017
6,151 Mesaj
TIM Görevleri
2

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Megabyte' Alıntı:
içeriklerin kalitesi nasıl google artık sadece backlink felan onlara bakmıyor içeriğin yazım kuralına kadar girmiş durumda öncelikle içeriklerini nasıl yazıyorsun bunlara kafa yorman gerek anahtar kelime ne kadar geçiyor backlinklere gelince seocu felan değilim ama çok kaliteli temiz sitelerden almalısın + domain kaç yıllık bunlarda önemli etkendi diye biliyorum

Söylenmesi gereken hemen herşeyi söylemiş arkadaş..