Hoşgeldin Misafir

SEO İçin Ücretsiz Kelime Analiz Araçları(SABİTLENMESİ GEREKEN BİR KONU)

tonymontana34

30 Ara 2018
140 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
herkese meraba arkadaşlar bügün sizlere daha doğrusu web sitesi olan turkhacks ailesi için yararı olan bir konu paylaşmak istiyorum.
seo anahtar kelime planlaması için sizlere bir kaç site paylaşacagım umarım beğenirsiniz.

1.Google Adwords Anahtar Kelime Planlayıcı

google adwords anahtar kelime planlayıcı ile anahtar kelime hedef kelimenin aylık aranmasını, aranma hacmini ve aranma trafiğini görebilirsiniz ve bunu en iyi şekilde optimize edebilirsiniz.not: reklam vermeyi düşününler için ise güzel tarafı ne kadar bütçe ayırcağınızıda önceden hesaplayabiliyorsunuz.

2.Keywordtool.io
bu site sayesinde ise hedef kelime değilde hedef kelimenin alternatif kelimeleri sunuyor.yani aranan hedef kelimeyi arayan kişilerin hedef kelimeyi başka nasıl aramışlar o şekilde gösteren bir araç örnek verilmesi gerekirse mesela turkhacks ana anahtar hedef kelimesi diyelim ama arayan kullanıcların turkhacks dışında turkhackstim gibi arama şekillerini belirten bir araç bence kullanılması gerekilen harika bir araç.

3.Semrush

en eski anahtar kelime planlama aracıdır.genellikle ingilizce kelimeler için olsada etkili analiz raporlarma özelliği için türkçe kelimeler içinde kullanılabilir aslında.

google trends arama motorlarında en yüksek,en yoğun,en trafik ve en çok arama hacmi olan anahtar kelimeleri gösteren ve bulmaya yarayan bir anahtar kelime planlama programıdır.ve bir diğer kısmı ise en çok hit alan kelimeleri gösterdiği için webmasterların vazgeçilmezlerinden diyebilirim.

5.Yandex Wordstat

yandeks wordstat ise google trende benzerliği ile bilinir.aylık aranma ve trafik bilgilerini sunan bir anahtar kelime planlayıcıdır. eğer sitenizi yandeks motorlarında görmek istiyorsanız google göre değilde bu yandeks wordstat anahtar kelime planlayıcısını kullanarak optimize etmenizi şiddetle tavsiye ederim.

6.Keyword Shitter.com

bu site ise basit görünümü olan ve bu basit görünümde harika ve muhteşem özelliklerini barındıran bir anahtar kelime planlama aracı hizmeti sunan bir sitedir.bu site aradığınız kelime dışında alternatiflerin dışında aramayı hedeflediğiniz dışında nerdeyse tüm aradığınız kelimenın bütün kelimeleri trafiğini analizini sunan bir sitedir.bu siteyide siddetle tavisye ediyorum.

7.Keyword Density Analyzer

bu site ise aranan kelimenin analizi değilde aranan kelimenin yoğunlugunu yani hacmini ölçmeye yarıyor.örnek vermek gerekilirse turkhacks kelimesi aylık 500.000 kere aranmış turkhackteam ise aylık 100.000 kere aranmış gibi bu sayede arama yoğunlugundaki ölçmelerden yoğunluk sayyesinde hızlı yükselme alabileceğiniz kelimeleri seçebilirsiniz.

8.Seorch

bu site ise son sitemiz olup diğer anahtar kelime planlama programlarından farklı çalışır.en iyi özelliği ise sitenizde kullanılan anahtar kelime ve diğer kelimelerin sıralamasının ve diğer analizlerin kaçıncı sırada oldugunu gösteren harika bir diğer sitedir.

evet arkadaşlar araştırmam kendimi geliştirme hırsım ve foruma yararım olsun benım gibi kardeşlerime yararımolsun diye üşünmeden anlatım yapıp siteleri tek tek ekledim. sizde umarım beğenirsiniz.