Hoşgeldin Misafir

caraflavor

8 Mar 2024
285 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhaba Turkhacks ! Nasılsınız keyifler yerindedir iiiünnşaallahh..

Turkhacks Ailesi diyerek başlamadım dikkat ettiniz mi ? çünkü bu forumun samimiyeti, hep samimi kalmalı. Ne öyle aile ? birbirini tanımayan kan bağı olmayan insanlar soyut anlamda bile Aile olamaz.
Biz bir Aileyiz diyen firma patronu'nun işçilerinin çenesini kapatmak için kullandığı taktikten farkı yok bence :) Yanlışım varsa yanlışsın deyiniz.

Neyse bu kadar samimiyetsiz bir girişten sonra tatavayı kesiyorum ve konumuza geliyorum. Ben şuanda Turkhacks için backlink çalışmaları sürecindeyim ve kaliteli bir çalışma ortaya koyup raporumu teslim ettikten sonra Turkhacks forumuna özel olarak SEO konuları oluşturmak istiyorum. Bu konuları kendi firmamın tanıtımı için de (kaynak link paylaşmak anlamında) kullanır mıyım şuan karar vermedim ama sizlere faydası dokunsun istiyorum.

Nasıl dokunacak ? nasıl mı dokunacak şöyle dokunacak. Senin işine yarayacak backlinkleri direkt paylaşıcam.
Senin bugüne kadar o gördüğün yorum backlinklerin alayı SPAM.
Senin o gördüğün sözde doğal linklerin tamamı Moneyrobot ve GSA programlarıyla oluşturulan 1 dakika bile emek verilmeden yapılan backlinklerin hepsi SPAM.

Sen fake siteleri doğal backlink adı altında satın alan masum bir insan evladısın ve sürekli kandırılıyorsun. Çünkü sen az para karşılığında çok hizmet almayı gelenek öf edinmiş masum anadolu evladısın.

İşte ben seni bu saçmalık sinsilesinden kurtarmak amaçlı bir adım atmak istiyorum sevgili kardeşim. Şimdi senden şunu istiyorum, okumak istediğin veya bu forumda olmasını istediğim SEO konuları (onpage/offpage) dahil benden isteklerini yorum olarak bırak. Çünkü bu istekleri not alacağım ve en müsaid zamanlarda ise senin için hazırlık yaparak "etiketleme yöntemi" kullanarak konuları yayınlayacağım. Hem forum içerisindeki aktiviteyi sağlayacağız hem de samimiyetimizi göstermiş olacağız.

Selam ve Hürmetle
Fahri

eisenheim

Hilal-i ahmer C*
21 Kas 2017
714 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Öncelikle şöyle giriş yapayım bende konuya hocam. Biz burada bir şirket değiliz maaşlı çalışanlar vs de değiliz. Burada kaşif rütbesinden adminine kadar gönüllülük esastır. Yardım isteyen birisi yeni üye olmuş biri ise bile yardım isteyende bizdendir düsturuyla yaklaşırız ve samimiyeti çabası onunda Turkhacks ailesinden olup olmadığını zamanla gösterecektir. Yani biz laf olsun diye değil gerçekten sanal alemde bir aile gibi gördüğümüz için bu platformdayız. Burası öyle bir platformdur ki hani aile içi tartışma olsa bile herşey bir kenara bırakılıp sonunda sarılır ya herkes, ben burada anlaşamadığım bir konuda tartıştığım insanlarla bile bugün kardeş gibiyimdir. Yani yabana atmayasın biz aile kelimesini samimiyetsiz olarak değil gerçekten öyle gördüğümüz için kullanıyoruz. Açtığın konuya gelecek olursak güzel şeyler düşünmüşsünüz hocam burada balık tutup vermekten ziyade balık tutmayı öğretirseniz daha da faydalı olacaktır kanaatimce. Seo dediğimiz ucu bucağı olmayan kimsenin net birşey söyleyemediği bir sektör. Tecrübelerinizi paylaşmak ve öğretmek daha faydalı olacaktır. Şimdiden emekleriniz için kendi adıma ve sanal bile olsa ailem dediğim insanlar adına teşekkürler ediyorum. İyi çalışmalar dilerim :) .

caraflavor

8 Mar 2024
285 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Öncelikle şöyle giriş yapayım bende konuya hocam. Biz burada bir şirket değiliz maaşlı çalışanlar vs de değiliz. Burada kaşif rütbesinden adminine kadar gönüllülük esastır. Yardım isteyen birisi yeni üye olmuş biri ise bile yardım isteyende bizdendir düsturuyla yaklaşırız ve samimiyeti çabası onunda Turkhacks ailesinden olup olmadığını zamanla gösterecektir. Yani biz laf olsun diye değil gerçekten sanal alemde bir aile gibi gördüğümüz için bu platformdayız. Burası öyle bir platformdur ki hani aile içi tartışma olsa bile herşey bir kenara bırakılıp sonunda sarılır ya herkes, ben burada anlaşamadığım bir konuda tartıştığım insanlarla bile bugün kardeş gibiyimdir. Yani yabana atmayasın biz aile kelimesini samimiyetsiz olarak değil gerçekten öyle gördüğümüz için kullanıyoruz. Açtığın konuya gelecek olursak güzel şeyler düşünmüşsünüz hocam burada balık tutup vermekten ziyade balık tutmayı öğretirseniz daha da faydalı olacaktır kanaatimce. Seo dediğimiz ucu bucağı olmayan kimsenin net birşey söyleyemediği bir sektör. Tecrübelerinizi paylaşmak ve öğretmek daha faydalı olacaktır. Şimdiden emekleriniz için kendi adıma ve sanal bile olsa ailem dediğim insanlar adına teşekkürler ediyorum. İyi çalışmalar dilerim :) .
AİLE konusuna takılarak yanıt vermişsiniz fakat bu ders verme girişimine benzemiş okurken üzüldüm açıkçası. Kibirli mi buldunuz konu açış tarzımı ? bence öyle bulmanıza hiç gerek yoktu.

Hocam ben bu konuyu insanların aklında bir nifak tohumu ekmek için veya burayı küçümsemek için açmadım. Satır satır örnekler vererek o konuyu karşı antiTez oluşturmaya çalışmanıza gerek yoktu. Samimi bulmadığım bir kavramı belirterek önce konuya giriş yaptım, sonra yazarken aklıma bişeyler geldi, bunun samimiyetsiz bir giriş olduğunu söyledim ve sebebini de örneklendirdim. Silmedim, direkt doğaçlama düşünüp hissederek yazdım. Siz tam tersi düşünüp adminlerin gönlünü hoş tutacak veya forumu siz kurduysanız kendi gönlünüzü hoş tutacak duygularla hareket edebilirsiniz. Ben gerçeklerden yanayım. Bu benim gerçeğim, sanal aile diye bir şey yok. İnternet bugün menfaate dayalı bir kullanım sistemi haline dönüşmüştür. Bu forumda istediğiniz şeyleri bulamayın bakalım, yine bu yorumu yapacak mısınız bi kendinize sorun bunu.

Örnek veriyorum, Allah göstermesinde burası Türkiye işte olmazların ülkesidir. Mesela yarın bigün şu forumun başına bir iş gelse şikayet alsa davalar filan ne biliyim, emniyet vs. bugün sanal ailem dediğiniz forum ve forumun adminleri için, yarın bilmedim görmedim tanımıyorum pozisyonuna geçip geçmeyeceğinizden siz bile emin değilsiniz buna inanın. O yüzden ben gerçekte ne hissediyorsam onu dile getiriyorum. Siz başka hissetmişsiniz ama çocuğa kural öğretir gibi dile getirmişsiniz. Sonunda da süsleme niyetine seo konusundan bahsetmişsiniz, konuyu yumuşatmak için yani. Alınganlık yapmanıza gerek yoktu...

Aile konusuyla ilgili kural öğretmeye çalışırken İhtiyacınız olan SEO konusunu yazmamışsınız, onu yazar mısınız lütfen not alayım. Lütfen polemiğe girmeyelim bu konuyu da kapatalım. Eğer kapatmayacaksanız bana DM'den yazın oradan devam edelim. Buradan arkadaşlar SEO konularına dair taleplerini dile getirsinler

@NasyoneL @DeepiMpaCt
Siz ikiniz iyiki varsınız (şuana kadar bir kötülük görmediğim için) sizinle tanıştığıma gerçekten mutluyum. Size bir söz verdim ve sözlerimi tutarak adım atmam lazımdı o yüzden bu başlığı açtım. Fakat kabul etmem gerekiyor, konu'nun giriş kısmı faydasız oldu. Diğer açacağım konularımda simple is the best modunda takılacağım hiç bu gibi detaylara yer vermeden ilerlerim. Baksanıza millet atar gider modunu açıyor, yok valla hiç gelemem ben böyle polemiksel şeylere o yüzden bir daha bu gibi yorumlar yerine direkt konuya girerim :)

Saygılar Sevgiler ⚡:coffee:(y)
Hürmetle kalın.
Fahri

caraflavor

8 Mar 2024
285 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
aile yorumuna katılmıyorum ama SEO konuları için çalışma yaparsan çok güzel olur şimdiden ellerine sağlık
Teşekkür ederim. İşte ben de sizlerden bunu istiyorum. Ne kadar güzel kısa ve öz cevap. "Aile konusuna katılmıyorum" bakınız bitti gitti işte bukadar net. Satır satır laf atarak cevap verilir mi hiç gerek bile yok. (Yapan olmuş o yüzden yazdım bunu)

Seo konuları desteğiniz için teşekkür ederim ama neler istiyorsunuz paylaşın isterseniz. Milletimizin okuma huyu pek yok ve uzun yazılar yazarak bir seviyeye ulaşabileceğimizi düşünmüyorum. Ben tam tersine kısa ve öz olsun, teknik öğretebileyim somut detaylar paylaşmak istiyorum.

Örnek vereyim benden isteklere göre konuları şekillendirebilirim. Yeterki benden başlık istensin.

Google Search Console
Yandex Console
Bing Console

-

Google Merchant Map

-

Meta Ads (facebook ads - instagram ads)
Yandex Ads
Google Ads
Criteo Ads

-

Backlink yapıları ( her gördüğümüz backlink satıcısına iş vermemek için nasıl uyanık olmalıyız ) bu gibi detaylar ve tabiki çok iyi backlink örneği listeleri
Kendi müşterime yaptığım backlink çalışmasını göstermek gibi vs.

eisenheim

Hilal-i ahmer C*
21 Kas 2017
714 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
AİLE konusuna takılarak yanıt vermişsiniz fakat bu ders verme girişimine benzemiş okurken üzüldüm açıkçası. Kibirli mi buldunuz konu açış tarzımı ? bence öyle bulmanıza hiç gerek yoktu.

Hocam ben bu konuyu insanların aklında bir nifak tohumu ekmek için veya burayı küçümsemek için açmadım. Satır satır örnekler vererek o konuyu karşı antiTez oluşturmaya çalışmanıza gerek yoktu. Samimi bulmadığım bir kavramı belirterek önce konuya giriş yaptım, sonra yazarken aklıma bişeyler geldi, bunun samimiyetsiz bir giriş olduğunu söyledim ve sebebini de örneklendirdim. Silmedim, direkt doğaçlama düşünüp hissederek yazdım. Siz tam tersi düşünüp adminlerin gönlünü hoş tutacak veya forumu siz kurduysanız kendi gönlünüzü hoş tutacak duygularla hareket edebilirsiniz. Ben gerçeklerden yanayım. Bu benim gerçeğim, sanal aile diye bir şey yok. İnternet bugün menfaate dayalı bir kullanım sistemi haline dönüşmüştür. Bu forumda istediğiniz şeyleri bulamayın bakalım, yine bu yorumu yapacak mısınız bi kendinize sorun bunu.

Örnek veriyorum, Allah göstermesinde burası Türkiye işte olmazların ülkesidir. Mesela yarın bigün şu forumun başına bir iş gelse şikayet alsa davalar filan ne biliyim, emniyet vs. bugün sanal ailem dediğiniz forum ve forumun adminleri için, yarın bilmedim görmedim tanımıyorum pozisyonuna geçip geçmeyeceğinizden siz bile emin değilsiniz buna inanın. O yüzden ben gerçekte ne hissediyorsam onu dile getiriyorum. Siz başka hissetmişsiniz ama çocuğa kural öğretir gibi dile getirmişsiniz. Sonunda da süsleme niyetine seo konusundan bahsetmişsiniz, konuyu yumuşatmak için yani. Alınganlık yapmanıza gerek yoktu...

Aile konusuyla ilgili kural öğretmeye çalışırken İhtiyacınız olan SEO konusunu yazmamışsınız, onu yazar mısınız lütfen not alayım. Lütfen polemiğe girmeyelim bu konuyu da kapatalım. Eğer kapatmayacaksanız bana DM'den yazın oradan devam edelim. Buradan arkadaşlar SEO konularına dair taleplerini dile getirsinler

Siz ikiniz iyiki varsınız (şuana kadar bir kötülük görmediğim için) sizinle tanıştığıma gerçekten mutluyum. Size bir söz verdim ve sözlerimi tutarak adım atmam lazımdı o yüzden bu başlığı açtım. Fakat kabul etmem gerekiyor, konu'nun giriş kısmı faydasız oldu. Diğer açacağım konularımda simple is the best modunda takılacağım hiç bu gibi detaylara yer vermeden ilerlerim. Baksanıza millet atar gider modunu açıyor, yok valla hiç gelemem ben böyle polemiksel şeylere o yüzden bir daha bu gibi yorumlar yerine direkt konuya girerim :)

Saygılar Sevgiler ⚡:coffee:(y)
Hürmetle kalın.
Fahri

Hocam alınganlık meselesi değil bu forumda istediğiniz şeyleri bulamayın vs gibi bir kavram kullanmanız bile başlı başına yanlış bir üslup. Bu menfaat çevresine sığdırılmış bir dostluktan ibaret demektir sizinkisi ama neyse hadi ben yanlış anlamış olayım. Ayrıca sizi üzecek bir kelam vs etmedim sadece aile kavramına değindim. Ama nedense meseleyi menfaate kadar indirmişsiniz :) Ayrıca süsleme niyetinede seo konusuna değinmedim ki beni bilen bilir süslemedir bilmem nedir vs ihtiyacım olan biri değilim. Dalkavukluk edecek biri değilim hadi buna da eyvallah diyelim :). Ayrıca kural öğretmiyorum ben size sadece bir kavramın açıklamasını yaptım mesajımın hiç birinde "Aile diyeceksin bilmem ne vs" gibi bir ibare yok. Bu forumun başına birş ey gelse davalar vs bilmem ne sahiplenir misiniz demişsiniz. Birincisi bu forumda yanlış birşey geçecek olsa bile biz bu yanlışa zaten sanal bile olsa aile samimiyetine güvenerek bu yanlıştır durduralım deriz öyle gelip de iki yazılım alıp kenara çekilenlerden olmadık olmayız da. Önce bu kavramın ne demek olduğunu idrak edin sonra menfaatiniz gereği buradasınız gibi sözler edin bence. Her neyse söylediğim gibi tanımadığımız için bir birbirimizi bu sözleri söylediğinizi varsayıyorum ki bu da olağan birşey, o yüzden büyütmeye gerek görmüyorum sonuçta buradaysan ve değer veriyorsan sende bizim ailedensin. Aile arasında olur böyle şeyler. İyi forumlar size de :)

Shafu

Shafu

Karanlık Özgürlüktür
Estonya, Tallin
25 Ara 2022
1,040 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Teşekkür ederim. İşte ben de sizlerden bunu istiyorum. Ne kadar güzel kısa ve öz cevap. "Aile konusuna katılmıyorum" bakınız bitti gitti işte bukadar net. Satır satır laf atarak cevap verilir mi hiç gerek bile yok. (Yapan olmuş o yüzden yazdım bunu)

Seo konuları desteğiniz için teşekkür ederim ama neler istiyorsunuz paylaşın isterseniz. Milletimizin okuma huyu pek yok ve uzun yazılar yazarak bir seviyeye ulaşabileceğimizi düşünmüyorum. Ben tam tersine kısa ve öz olsun, teknik öğretebileyim somut detaylar paylaşmak istiyorum.

Örnek vereyim benden isteklere göre konuları şekillendirebilirim. Yeterki benden başlık istensin.

Google Search Console
Yandex Console
Bing Console

-

Google Merchant Map

-

Meta Ads (facebook ads - instagram ads)
Yandex Ads
Google Ads
Criteo Ads

-

Backlink yapıları ( her gördüğümüz backlink satıcısına iş vermemek için nasıl uyanık olmalıyız ) bu gibi detaylar ve tabiki çok iyi backlink örneği listeleri
Kendi müşterime yaptığım backlink çalışmasını göstermek gibi vs.
o zaman ilk istek konu benden
google ads'de diğer reklam çıkan arkadaşlarımızdan 1 adım öne geçiricek büyük-küçük ipuçları nelerdir
bunla alakalı bir konu açma şansın var mıdır?

caraflavor

8 Mar 2024
285 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
o zaman ilk istek konu benden
google ads'de diğer reklam çıkan arkadaşlarımızdan 1 adım öne geçiricek büyük-küçük ipuçları nelerdir
bunla alakalı bir konu açma şansın var mıdır?
Evet var fakat faydalı olur mu bilmiyorum çünkü açacağım konunun özeti tecrübelerinize göre teklif ve kelime analizleri olacaktır. Biraz düşünüp hazırlanmam lazım hangi başarıları nasıl yaptım onları belirlemem lazım ki buradan sizlerle paylaşabileyim. Bunu not alacağım değerli forumdaşım Shafu. Teşekkür ederim.

Shafu

Shafu

Karanlık Özgürlüktür
Estonya, Tallin
25 Ara 2022
1,040 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
biz teşekkür ederiz efendim
Evet var fakat faydalı olur mu bilmiyorum çünkü açacağım konunun özeti tecrübelerinize göre teklif ve kelime analizleri olacaktır. Biraz düşünüp hazırlanmam lazım hangi başarıları nasıl yaptım onları belirlemem lazım ki buradan sizlerle paylaşabileyim. Bunu not alacağım değerli forumdaşım Shafu. Teşekkür ederim.