Hoşgeldin Misafir

Script İstek Seopanel Script İstek

MonArchie

18 Ocak 2021
374 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Selamlar üstadlarım backlink satışımın için yazılım arıyorum yurtdışı yazılım buldum ama aşırı tuzlu çıktı buna benzer yazılım var mı bildiğiniz para ile satın alabilirim.
Sipariş bölümünde 2 adet url ve anahtar bilgisi yazmak zorunlu olması lazım ve sipariş teslimi için müşteriye geri bildirim gitmesi gerekiyor şimdiden çok teşekkür ediyorum
İlgilenenler tgden yazabilir tg: onurthsn

THS-Information

THS-Information

THS-BOT
Turkhacks Kurumsal
16 Haz 2023
2,245 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Selamlar üstadlarım backlink satışımın için yazılım arıyorum yurtdışı yazılım buldum ama aşırı tuzlu çıktı buna benzer yazılım var mı bildiğiniz para ile satın alabilirim.
Sipariş bölümünde 2 adet url ve anahtar bilgisi yazmak zorunlu olması lazım ve sipariş teslimi için müşteriye geri bildirim gitmesi gerekiyor şimdiden çok teşekkür ediyorum
İlgilenenler tgden yazabilir tg: onurthsn

Merhaba değerli üyemiz,

Script istek konunuz başarı ile oluşturulmuş olup, istek talebiniz alınmıştır. İstemiş olduğunuz scriptin üyelerimiz yada warez ekibinde mevcut olması halinde yeni bir konu halinde paylaşılarak tarafınıza bilgi iletilecektir. Aynı script için yeni bir istek konusu açmanıza gerek yoktur. İstek, öneri ve şikayetlerinizin Turkhacks.com yönetimi için değerli olduğunu bilmenizi isteriz.

İyi forumlar.