|
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Merhaba Sertifika verebileceğim kurs satabileceğim canlı destek olan ve video test çözülebilecek bir script arıyorum elinde olan varsa paylaşabilirse sevinirim
Aktiflik
Seviye
Deneyim
yanıtınız için teşekür ederim fakat ikisinide çalıştıramadımSağ üstdeki arama butonu üzerinden "kurs script" yazarsan ilgili içeriklere yönlendirilirsin. örneğin https://www.turkhacks.com/konu/skillgro-kurs-ve-ogrenme-yonetim-sistemi-laravel-script-lms.277713/
Dosyaların içerisinde "Documentation" bir klasör olması lazım onların içerisinde temanın kurulumu hakkında tüm bilgiler mevcut.yanıtınız için teşekür ederim fakat ikisinide çalıştıramadım
tekrar denedim malesef acaba lisanslı kırılmadı ondan mı kiDosyaların içerisinde "Documentation" bir klasör olması lazım onların içerisinde temanın kurulumu hakkında tüm bilgiler mevcut.
Documentation tekrardan detaylı okumanızı tavsiye ederim, kullandığınız sunucu local/cloud veya başka duruma göre değişebilir araştırmanızı öneririm, ikiside php script cpanel herhangi bir sunucuda gerekli şartları sağlarsanız çalışacaktır.tekrar denedim malesef acaba lisanslı kırılmadı ondan mı ki
siz kurulumunu yapıp çalıştırabildiniz mi sorunsuz bir şekildeDocumentation tekrardan detaylı okumanızı tavsiye ederim, kullandığınız sunucu local/cloud veya başka duruma göre değişebilir araştırmanızı öneririm, ikiside php script cpanel herhangi bir sunucuda gerekli şartları sağlarsanız çalışacaktır.