Hoşgeldin Misafir

Server lisansları satışı

Akura

19 Şub 2019
362 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhaba, server lisansları için bayi paneli satışımız açılmıştır.. wisecp & whmcs modül dosyaları mevcuttur.. Konu daha sonra tekrar detaylıca güncellenecektir..

Kredili sistem olarak hizmet verilir.. Kredi bakiyeniz kadar ürün kredisine göre alım yapılır.
3 tip bayilik bulunmaktadır belirli bir seviyede lisans satın alındığında panel dosyaları tarafınıza iletilir ve size ait web sitesi üzerinden satışa sunulur..
Direkt olarak site dosyaları & Aylık sınırsız lisans bayiliği almak isterseniz ayrıca görüşebiliriz, bu paket Türkiye'de satış için 3 kişiye verilecektir..

detaylı özellikleri yakında anlatacağım sadece şunu bilmelisiniz paneli alan kişilerin destek taleplerine bakmasına gerek yoktur..
Premium destek paketi sattıkları yada ücretsiz sağladıkları müşteri ip, user bilgilerini giriyor ve hangi lisans için hangi hatayı alıyor ise inputlardan seçiyor ardından sistem otomatik işlem yapıyor..
Daha kapsamlı ve geliştirme aşamasında olan auto fixer adında bir modülüm var bu da bittiğinde sunucu arıza yapar yapmaz arızalı olan kısmı yedekleyip onarıma geçiyor otomatik olarak..

Proje birisine yapılmıştır fakat tam satış haklarını alamadığı için ben de satıyorum ve geliştiriyorum..

Güncelleme sonrası konuyu takip eden kişilere bilgi verilecektir.. İyi forumlar.