Hoşgeldin Misafir

Script İstek Sesli Chat Panel Scripti ?

bythe

9 Tem 2019
86 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Selamun aleyküm arkadaşlar daha önceleri böyle bir script görmüş gibiydim Turkhacks.com da arama kısmından arattığımda bulamıyorum sizlerden ricam elinde olan varsa, Sesli sohbet panel scripti paylaşırsa sevinirim.

Görseli bırakıyorum panel adı always, wox diye geçmektedir.

always-panel.png

THS-Information

THS-Information

THS-BOT
Turkhacks Kurumsal
16 Haz 2023
2,246 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Selamun aleyküm arkadaşlar daha önceleri böyle bir script görmüş gibiydim Turkhacks.com da arama kısmından arattığımda bulamıyorum sizlerden ricam elinde olan varsa, Sesli sohbet panel scripti paylaşırsa sevinirim.

always-panel.png

Merhaba değerli üyemiz,

Script istek konunuz başarı ile oluşturulmuş olup, istek talebiniz alınmıştır. İstemiş olduğunuz scriptin üyelerimiz yada warez ekibinde mevcut olması halinde yeni bir konu halinde paylaşılarak tarafınıza bilgi iletilecektir. Aynı script için yeni bir istek konusu açmanıza gerek yoktur. İstek, öneri ve şikayetlerinizin Turkhacks.com yönetimi için değerli olduğunu bilmenizi isteriz.

İyi forumlar.

Byuzmann

Malatya
17 Nis 2021
1,176 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:

always-panel.png
Ulaş bana göndereim sana .

Byuzmann

Malatya
17 Nis 2021
1,176 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhaba değerli üyemiz,

Script istek konunuz başarı ile oluşturulmuş olup, istek talebiniz alınmıştır. İstemiş olduğunuz scriptin üyelerimiz yada warez ekibinde mevcut olması halinde yeni bir konu halinde paylaşılarak tarafınıza bilgi iletilecektir. Aynı script için yeni bir istek konusu açmanıza gerek yoktur. İstek, öneri ve şikayetlerinizin Turkhacks.com yönetimi için değerli olduğunu bilmenizi isteriz.

İyi forumlar.
http://tasarimpanel.com/seslichatpaneller.zip buyrun burdan indirin bütün panelleri attım icine 2.5 gb kadar bilginiz olsun

bythe

9 Tem 2019
86 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Siz kurun bakarım eski yedekler icinde kalan kurulu sitelerinde yedeklerini paylaşırım duruyorsa..
Abi ben kurdum baya bi modernize ettim ama bu yeni speakchat apikey ve odaların accountlarını da girmeme rağmen panel odaları düşmüyor sql de işledim ama yüklenemedi hatası veriyor ama bağlanıyor chatodalarına yalnız panel odaları gelmiyor domain seslicity

Byuzmann

Malatya
17 Nis 2021
1,176 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Abi ben kurdum baya bi modernize ettim ama bu yeni speakchat apikey ve odaların accountlarını da girmeme rağmen panel odaları düşmüyor sql de işledim ama yüklenemedi hatası veriyor ama bağlanıyor chatodalarına yalnız panel odaları gelmiyor domain seslicity
Fatih Senmisin :) Dün 500 tl ye cool panel alan arkadaş aslında ben size kurulumunu yapıcaktım siz illa biz kurucaz dediniz sonuc ortada. odalarıda benden almış olsaydınız eksiz kurulum olucaktı ama siz Hakan Aktan dı sanırım bu şahıstan alamayı tercih ettiniz Bugün GÖrdüm yapay zeka ile bişeyle ryapıyorsunzu kolay gelsin :)