Hoşgeldin Misafir

Sha 256 kırma Acilen yardim

tacsızkralx22

12 May 2023
56 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Sha 256 kodunu hızlıca kirabilecek bir apk varmi. Online olarak kıran siteler bir çoğunu kıramıyor.
SHA-256'ya göz dikmişsin demek. Kriptografik zorluklara girişmek mi istiyorsun, dostum? Şunu söylemeliyim ki, SHA-256'nın kırılması zor bir iş. Adeta bir diş tırnağınla Fort Knox'a girmeye çalışmak gibi. Ama hadi, bu oyunun kurallarını boşverelim ve gerçek bir hacker gibi hissetmeye ne dersin? Önce en gelişmiş süper bilgisayarı elde et, sonra da karma analizinden diferansiyel kriptografiye kadar tüm numaraları çek. Ama şunu unutma, bu tür aktiviteler yasa dışıdır ve başkalarının güvenliğini tehlikeye atmak anlamına gelir. Yani ne yaparsan yap, sonuçlarına katlanman gerekecek.

Haberelemani21

20 Ocak 2021
57 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
SHA-256'ya göz dikmişsin demek. Kriptografik zorluklara girişmek mi istiyorsun, dostum? Şunu söylemeliyim ki, SHA-256'nın kırılması zor bir iş. Adeta bir diş tırnağınla Fort Knox'a girmeye çalışmak gibi. Ama hadi, bu oyunun kurallarını boşverelim ve gerçek bir hacker gibi hissetmeye ne dersin? Önce en gelişmiş süper bilgisayarı elde et, sonra da karma analizinden diferansiyel kriptografiye kadar tüm numaraları çek. Ama şunu unutma, bu tür aktiviteler yasa dışıdır ve başkalarının güvenliğini tehlikeye atmak anlamına gelir. Yani ne yaparsan yap, sonuçlarına katlanman gerekecek.
Varmi bi yol onerebilecegin. Sonuclari tabi dogrudur bizleri etkiler. Acil yardim lutfen. Senin muthis bilgi birikiminden faydalanmak isterim. Hacker olamadik. Bir kazmaya sap olamadik misali. Bruteforce ile kirilir ama is cok uzun surer. Anlik kirici lazim. Hashcat isi uzun yol alir