|
Aktiflik
Seviye
Deneyim
güzelhiçkimse' Alıntı:sc ye geçelim Sc de app/config/config.php dosyasın ı db bilgilerinize göre düzenleyin sonrası ise sql yi phpmyadmin den yükleyin Not: Scripti ben kurdum ama nedense bi hata var çözen kullansın vs çözümü bilen yorumlara yazsın İyi geceler herkese
Not: Alıntıdır
İçeriği görüntülemek için Giriş yapın veya Kayıt olun.
Aktiflik
Seviye
Deneyim
gameoftrinks' Alıntı:sc ye geçelim Sc de app/config/config.php dosyasın ı db bilgilerinize göre düzenleyin sonrası ise sql yi phpmyadmin den yükleyin Not: Scripti ben kurdum ama nedense bi hata var çözen kullansın vs çözümü bilen yorumlara yazsın İyi geceler herkese
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Deleted' Alıntı:WhiteBoss' Alıntı:Pü telegrama atmıyorum buraya atıyorsun eyw .d
Telegrama atsam bi sen bi dark kullancaktınız burda atınca herkes faydalanıyor.
Deleted' Alıntı:sc ye geçelim Sc de app/config/config.php dosyasın ı db bilgilerinize göre düzenleyin sonrası ise sql yi phpmyadmin den yükleyin Not: Scripti ben kurdum ama nedense bi hata var çözen kullansın vs çözümü bilen yorumlara yazsın İyi geceler herkese
İçeriği görüntülemek için Giriş yapın veya Kayıt olun.bakalım
Deleted' Alıntı:sc ye geçelim Sc de app/config/config.php dosyasın ı db bilgilerinize göre düzenleyin sonrası ise sql yi phpmyadmin den yükleyin Not: Scripti ben kurdum ama nedense bi hata var çözen kullansın vs çözümü bilen yorumlara yazsın İyi geceler herkese
İçeriği görüntülemek için Giriş yapın veya Kayıt olun.beyler nerden baicz
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Aktiflik
Seviye
Deneyim