Hoşgeldin Misafir

shell bulma meselesi

mrwind

18 Ağu 2026
17 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
öncelikle herkese selamlar hayırlı günler dilerim. Forumda sıkça karşılaştığım bir durum hakkında konuşup soru sormak istiyorum, shell atma konuları sızma konuları gibi bir çok konu var evet farkındayım fakat shell bulma konusunda herhangi bir bilgiye henüz rastlayamadım. İncelediğim bazı konularda ya kaynaklar patlamış ya da eski bilgiler içeriyor bu konuda bilgi sahibi olup bilgi, kaynak paylaşabilecek olan kardeşlerim var mıdır? Elimde bir çok tool var shell olduktan sonra atmam gereken dosyalarım vesaire var fakat shell yok :D

mrwind

18 Ağu 2026
17 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
cevaplar için çok teşekkür ediyorum bir çok şeyi artık daha iyi kavrıyorum, fakat bugün itibariyle güncel olarak yayınlanan bir açıkta jsp uzantılı bir shell dosyası kullanmam gerekti bu dosyayı bir şekilde elde ettim elimde şuan 58 adet ip var fakat bunlara işlem yapamıyorum SMTP ile alakalı bir açık olsa gerek bunu karşı tarafa upload etmeyi bir türlü çözemedim bu konuda bilgisi olan var mıdır acaba işin mantığını anlatabilecek veya kaynak sunabilecek.

Bu konumun altına cevap yazan herkesin eline emeğine sağlık dediğim gibi epey faydası oldu çok teşekkür ediyorum.