Gönderilme Tarihi: 16 Kas 2021 #1 ekremmay37142 ekremmay37142 16 Kas 2021 29 Mesaj Aktiflik Seviye Deneyim TIM / GÖREV: merhaba arkadaslar shopphp v4 script indiridm uygun sekilde kurdum fakat HTTP ERROR 500 hatası alıyorum nasıl çözebilirm yardımcı olurmusunuz ?
merhaba arkadaslar shopphp v4 script indiridm uygun sekilde kurdum fakat HTTP ERROR 500 hatası alıyorum nasıl çözebilirm yardımcı olurmusunuz ?
Gönderilme Tarihi: 16 Kas 2021 #2 n0va n0va 26 Haz 2020 1,803 Mesaj Aktiflik Seviye Deneyim TIM / GÖREV: PHP sürümünü güncellemeyi deneyin öncelikle, yoksa izinleri tam verdiğinizden emin olun, sonrasında ise htaccess kontrol edin var olup olmadığını. Ayrıca nasıl kırdınız? Hangi dosyası sorgu yapıyor ve serial nasıl ürettiniz bunları paylaşır mısınız? Ben de kuracağım da.
PHP sürümünü güncellemeyi deneyin öncelikle, yoksa izinleri tam verdiğinizden emin olun, sonrasında ise htaccess kontrol edin var olup olmadığını. Ayrıca nasıl kırdınız? Hangi dosyası sorgu yapıyor ve serial nasıl ürettiniz bunları paylaşır mısınız? Ben de kuracağım da.