Hoşgeldin Misafir

Siber Güvenlik Uzmanı Olmak İstiyorum

DAYIMISIN

19 Ağu 2022
45 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
arkadaşlar merhaba öncelikle ben bi karar verdim ileriye dönük meslek seçimi konusunda siber güvenlik uzmanı olmaya karar verdim bundan önce kendi halimde bi web developerlık yapmıştım ama hep aynı şeyi yapma dürtüsü aslında hayalimdeki yazılımcılık işi bu olmadıgına karar verdim bu yüzden siber güvenlik öğrenmeye karar verdim aslında çoçukluktan beri merak ettiğim bi konuydu hackerlık açıkcası o açlık günden güne içime bi baskı yaptı bende nihayetinde Hacker olmaya karar verdim ama bu işin tek başına yürümüyeceğininde biraz farkına vardım illa bi akıl hocamızın olması gerektiğine o yüzden bu mesajı sizlere yazmaktayım

hackerlıkla ilgili deneyimli arkadaşlarla sohbet etmek isterim ama tabiki böyle sıfırdan değil bu soruyu sizlere yazmak için açıkçası 1 etik hackerlık kursu bitirdim umarım sizlerle sohbet edebilme şansına ulaşırım saygılarımla

DeepiMpaCt

DeepiMpaCt

Katip ol sabahin ilk isiklarina..
Monteal/Ca
25 Ağu 2017
6,149 Mesaj
TIM Görevleri
2

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Şimdi öncelikle yazılımı belirli bir seviyede bilmen gerekli. Ne kadar yetenekli olursan ol artık sertifikasyon konuşuyor; bu da demek oluyor ki bir üniversite diplomasına ihtiyacın olacak. (yazılım mühendisliği, bilgisayar mühendisliği en azından yönetim bilişim sistemleri vb.) Bunlarla eş zamanlı olarak eğitim setleri ile haşır neşir olabilirsin. Oku, uygula, pratik ve teoriği birleştir...

DAYIMISIN

19 Ağu 2022
45 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
arkadaşlar hack öğrenme konusunda nasıl bir yol izlemeliyiz bütün programlama dillerini öğrenemeyiz ben python ve c++ bide js mysql html biliyorum bu hackerlıkta takılacağım çok nokta olucak bunları burdan sorucak olursam sanırım 1 haftadan sonra banlanırım ben biraz tez canlıyım bu konuda deneyimli ark ile böyle telegramdan sohbet edebilsem çok güzel olur ama bir türlü denk gelmedi