arkadaşlar merhaba öncelikle ben bi karar verdim ileriye dönük meslek seçimi konusunda siber güvenlik uzmanı olmaya karar verdim bundan önce kendi halimde bi web developerlık yapmıştım ama hep aynı şeyi yapma dürtüsü aslında hayalimdeki yazılımcılık işi bu olmadıgına karar verdim bu yüzden siber güvenlik öğrenmeye karar verdim aslında çoçukluktan beri merak ettiğim bi konuydu hackerlık açıkcası o açlık günden güne içime bi baskı yaptı bende nihayetinde Hacker olmaya karar verdim ama bu işin tek başına yürümüyeceğininde biraz farkına vardım illa bi akıl hocamızın olması gerektiğine o yüzden bu mesajı sizlere yazmaktayım
hackerlıkla ilgili deneyimli arkadaşlarla sohbet etmek isterim ama tabiki böyle sıfırdan değil bu soruyu sizlere yazmak için açıkçası 1 etik hackerlık kursu bitirdim umarım sizlerle sohbet edebilme şansına ulaşırım saygılarımla
hackerlıkla ilgili deneyimli arkadaşlarla sohbet etmek isterim ama tabiki böyle sıfırdan değil bu soruyu sizlere yazmak için açıkçası 1 etik hackerlık kursu bitirdim umarım sizlerle sohbet edebilme şansına ulaşırım saygılarımla