Siber güvenlik üzerine kendinizi geliştirmek istiyorsanız, burada tam size göre bir eğitim seti var! Bu set, hem başlangıç seviyesinden itibaren bilgi edinmenizi hem de orta düzey tekniklerle yetkinlik kazanmanızı sağlayacak kapsamlı bir rehber niteliğinde.videolu anlatımlarıyla daha kalıcı olacak işte İçeriği aşağıdaki gibi bölümlere ayrılmıştır:

İNDİRME LİNKİ
- Hacking ve Kali Linux’a Giriş: Siber güvenlik dünyasına ilk adımınızı atacağınız temel bilgiler ve Kali Linux ile tanışma.
- Beyaz Şapkaya Adım Adım: Etik hacker olma yolunda atmanız gereken adımların detaylı bir anlatımı.
- Temel Linux Bilgisi: Hacking dünyasının olmazsa olmazı Linux işletim sistemiyle ilgili temel kavramlar.
- Temel Ağ Bilgisi: Ağlar ve iletişim protokolleri konusunda gerekli altyapıyı oluşturacak bilgiler.
- Pasif Bilgi Toplama (Hackerların Hazırlık Aşamaları): Saldırı öncesi bilgi toplama süreçleri ve teknikleri.
- Aktif Bilgi Toplama (Hackerların Hazırlık Aşamaları 2): Daha agresif bilgi toplama yöntemleri ve araçları.
- Zafiyet Sömürüsü (Hackerlar İş Başında): Güvenlik açıklarının nasıl tespit edilip sömürüleceği üzerine derinlemesine içerik.
- Ağ Saldırıları: Ağ sistemlerini hedef alan saldırılar ve bunların işleyiş mekanizmaları.
- Web Uygulama Güvenliği (Hackerlar Web Uygulamalarını Nasıl Hacker): Web uygulamalarındaki güvenlik açıklarını tespit ve analiz etme teknikleri.
İNDİRME LİNKİ
İçeriği görüntülemek için Giriş yapın veya Kayıt olun.
LOJİSTİK TİM SUNDU
Son düzenleme: