Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Domain match problem!
Aciliyetle yetkilinize başvurun! dosyalara bakıyorum olmuyor config.php kısmından verileride girdim ama böyle yardımcı olursanız sevinirim
Merhabalar
Alta kısmında ve yorumları okursan zaten sorunlu olduğu kırılmadığı yazmaktadır. Dosyalar ioncube'li diye arkadaş not düşmüş. büyük ihtimalle lisans vardır.
Domain match problem!
Aciliyetle yetkilinize başvurun! dosyalara bakıyorum olmuyor config.php kısmından verileride girdim ama böyle yardımcı olursanız sevinirim
Script destek konunuz başarı ile oluşturulmuş olup, yardım talebiniz alınmıştır. Talebinize ilişkin çözüm yetkin personel & üyelerimiz tarafından en kısa süre içerisinde paylaşılacaktır. Aynı script için yeni bir istek konusu açmanıza gerek yoktur. İstek, öneri ve şikayetlerinizin Turkhacks.com yönetimi için değerli olduğunu bilmenizi isteriz.
Merhabalar
Alta kısmında ve yorumları okursan zaten sorunlu olduğu kırılmadığı yazmaktadır. Dosyalar ioncube'li diye arkadaş not düşmüş. büyük ihtimalle lisans vardır.
Merhabalar