Hoşgeldin Misafir

Sifir Ayar, API Derdi Olmayan Dizi/Film/Anime Scripti (Kur & Izle)

ZeroPulse

Bishkek
1 Ara 2018
1,139 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
İndirme:

*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***

Piyasadaki diger scriptlerin aksine harici API'lere kayit olma, key arama, karisik veritabani ayarlari yapma gibi dertler bu sistemde yok. Tamamen "Kur ve Izle" mantigiyla calisiyor. Dosyalari sunucuya atin ve arkaniza yaslanin.
Sistemin One Cikan Ozellikleri:
  • Sifir Yapilandirma: Sadece dosyalari public_html icine atmaniz yeterli. Gerekli veritabani tablolarini vb. ilk calismada otomatik olarak kendi hallediyor.
  • Otomatik Icerik Cekme: Film, dizi ve animeler kendi icindeki ozel altyapi sayesinde aninda cekiliyor ve oynatilmaya hazir hale geliyor.
  • Modern ve Hizli Arayuz: Tamamen mobil uyumlu, karanlik mod (dark mode) destekli, son derece modern ve puruzsuz tasarim.
  • Sohbet & Etkilesim: Canli spor yayinlari sayfalarinda JSON tabanli, sunucuyu yormayan hizli sohbet modulu.
  • Gelistirilebilir Altyapi: PHP ile yazilmis, tertemiz, hizali ve hicbir sifreleme (ioncube vb.) barindirmayan yapi. Kodlar tamamen acik!
⚠️ Yasal Uyari / Sorumluluk Reddi: Bu script tamamen kisisel kullanim ve test amaciyla gelistirilmis olup lisanssizdir. Sistemi kendi localinize (localhost) kurup sorunsuzca izleyebilirsiniz. Eger projeyi canli bir sunucuya tasir ve herkese acik sekilde yayinlarsaniz telif haklari vb. konularda dogabilecek her turlu yasal sorumluluk tamamen size aittir. Ben herhangi bir sorumluluk kabul etmiyorum.

Kurulum​

1. Repoyu bilgisayariniza indirin veya zip olarak cikartin.
  2. Tum dosyalari sunucunuzun public_html dizinine veya localhost klasorunuze yukleyin.
  3. Tarayicinizdan site adresinize (veya localhost'a) giris yapin.
  4. Sistem gerekli veritabani kurulumlarini otomatik yapacak ve kullanima hazir hale gelecektir. Arkaniza yaslanin ve izlemeye baslayin.

3388237788.png
eline sağlık hocam

rotaxrd

20 Nis 2024
105 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
İndirme:

*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***

Piyasadaki diger scriptlerin aksine harici API'lere kayit olma, key arama, karisik veritabani ayarlari yapma gibi dertler bu sistemde yok. Tamamen "Kur ve Izle" mantigiyla calisiyor. Dosyalari sunucuya atin ve arkaniza yaslanin.
Sistemin One Cikan Ozellikleri:
  • Sifir Yapilandirma: Sadece dosyalari public_html icine atmaniz yeterli. Gerekli veritabani tablolarini vb. ilk calismada otomatik olarak kendi hallediyor.
  • Otomatik Icerik Cekme: Film, dizi ve animeler kendi icindeki ozel altyapi sayesinde aninda cekiliyor ve oynatilmaya hazir hale geliyor.
  • Modern ve Hizli Arayuz: Tamamen mobil uyumlu, karanlik mod (dark mode) destekli, son derece modern ve puruzsuz tasarim.
  • Sohbet & Etkilesim: Canli spor yayinlari sayfalarinda JSON tabanli, sunucuyu yormayan hizli sohbet modulu.
  • Gelistirilebilir Altyapi: PHP ile yazilmis, tertemiz, hizali ve hicbir sifreleme (ioncube vb.) barindirmayan yapi. Kodlar tamamen acik!
⚠️ Yasal Uyari / Sorumluluk Reddi: Bu script tamamen kisisel kullanim ve test amaciyla gelistirilmis olup lisanssizdir. Sistemi kendi localinize (localhost) kurup sorunsuzca izleyebilirsiniz. Eger projeyi canli bir sunucuya tasir ve herkese acik sekilde yayinlarsaniz telif haklari vb. konularda dogabilecek her turlu yasal sorumluluk tamamen size aittir. Ben herhangi bir sorumluluk kabul etmiyorum.

Kurulum​

1. Repoyu bilgisayariniza indirin veya zip olarak cikartin.
  2. Tum dosyalari sunucunuzun public_html dizinine veya localhost klasorunuze yukleyin.
  3. Tarayicinizdan site adresinize (veya localhost'a) giris yapin.
  4. Sistem gerekli veritabani kurulumlarini otomatik yapacak ve kullanima hazir hale gelecektir. Arkaniza yaslanin ve izlemeye baslayin.

3388237788.png
Eline sağlık

Batuhanbarut

3 Nis 2019
333 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
ne doğru düzgün çalışıyor sql si bir yerde dosyaları bir yerde sql deki isimler falan tam uyumlu değil canım çıktı düzeltene kadar düzelttim vip falan her şeyi verdim kendime localhost ta bu seferde ne açarsam açayım izlenmiyor siyah ekranda kalıyor yani tam bir fiyasko

müminbiri

müminbiri

Ne kadar sessiz olursan, o kadar çok işitebilirsin
13 Ağu 2025
1,327 Mesaj
TIM Görevleri
1

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
ne doğru düzgün çalışıyor sql si bir yerde dosyaları bir yerde sql deki isimler falan tam uyumlu değil canım çıktı düzeltene kadar düzelttim vip falan her şeyi verdim kendime localhost ta bu seferde ne açarsam açayım izlenmiyor siyah ekranda kalıyor yani tam bir fiyasko
Ben girip çalıştırdım bendeyken sıkıntı yok hocam diğer alanlarda kullandı sende neden öyle hiç bir fikrim yok düzgün kurduğuna eminmisin düzenlemeye açık bir script

Batuhanbarut

3 Nis 2019
333 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Ben girip çalıştırdım bendeyken sıkıntı yok hocam diğer alanlarda kullandı sende neden öyle hiç bir fikrim yok düzgün kurduğuna eminmisin
evet dümdüz xampp üzerinden kuruyorum htdocs klasörüne phpmy admine girip yeni veritabanı oluşturuyorum klasör içindeki ossiqntv.sql i yerleştiriyorum bana hata veriyor sql in sonunda ki o harfi sıkıntı çıkarıyor silince düzeliyor hata sql deki pf_ ler zaten başlı başına sıkıntı çıkartıyor php lerdeki pf_ olmayanlara bile pf_ ekliyorum hata vermemesi için 1.5 saatir uğraşıyorum siyah ekranda kalıyor ne açarsam açayım alttaki tüm playerları da denedim sonuç yine aynı

müminbiri

müminbiri

13 Ağu 2025
1,327 Mesaj
TIM Görevleri
1

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
evet dümdüz xampp üzerinden kuruyorum htdocs klasörüne phpmy admine girip yeni veritabanı oluşturuyorum klasör içindeki ossiqntv.sql i yerleştiriyorum bana hata veriyor sql in sonunda ki o harfi sıkıntı çıkarıyor silince düzeliyor hata sql deki pf_ ler zaten başlı başına sıkıntı çıkartıyor php lerdeki pf_ olmayanlara bile pf_ ekliyorum hata vermemesi için
Şuan PC de değilim bir SQL kontrol edicem hafta içi ona göre dosya güncelleyebilirim sana etiket atarım tekrar bakarsın ama bu script zaten localhost kullanım için yani senden başka kurup izleyen paylaşıma açık script değil bilgin olsun sana özel kullanım

Batuhanbarut

3 Nis 2019
333 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Şuan PC de değilim bir SQL kontrol edicem hafta içi ona göre dosya güncelleyebilirim sana etiket atarım tekrar bakarsın ama bu script zaten localhost kullanım için yani senden başka kurup izleyen paylaşıma açık script değil bilgin olsun sana özel kullanım
bende kendim kullanmak istiyorum zaten reklamlı siteler sıktı adguarların çoğuda işe yaramıyor bu sql i atarken o hatası dediğim şey sizin başınıza geldimi hatırlıyormusunuz INSERT INTO `pf_promo_codes` (`code`, `duration_months`) VALUES ('OSSIQNVIP', 1);o bu en sondaki o kısmı hata veriyor müsait olduğunuzda kontrol ederseniz minnettar olurum teşekkürler şimdiden

müminbiri

müminbiri

13 Ağu 2025
1,327 Mesaj
TIM Görevleri
1

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
bende kendim kullanmak istiyorum zaten reklamlı siteler sıktı adguarların çoğuda işe yaramıyor bu sql i atarken o hatası dediğim şey sizin başınıza geldimi hatırlıyormusunuz INSERT INTO `pf_promo_codes` (`code`, `duration_months`) VALUES ('OSSIQNVIP', 1);o bu en sondaki o kısmı hata veriyor müsait olduğunuzda kontrol ederseniz minnettar olurum teşekkürler şimdiden
Rica ederim hocam merak etme bir düzenleme yapicam xampp kurulumundaki sql sorun çıktısı bumu

müminbiri

müminbiri

13 Ağu 2025
1,327 Mesaj
TIM Görevleri
1

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Sql duzenlenmemiş halde bana atarmısın buraya telefondan düzenleyebilirsem atarım buraya

Batuhanbarut

3 Nis 2019
333 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Sql duzenlenmemiş halde bana atarmısın buraya telefondan düzenleyebilirsem atarım buraya
SQL:
CREATE DATABASE IF NOT EXISTS `ossiqntv` CHARACTER SET utf8mb4 COLLATE utf8mb4_unicode_ci;
USE `ossiqntv`;

CREATE TABLE IF NOT EXISTS `admin_users` (
  `id` INT AUTO_INCREMENT PRIMARY KEY,
  `username` VARCHAR(50),
  `password` VARCHAR(255)
);

INSERT INTO `admin_users` (`username`, `password`) VALUES ('admin', 'ossiqn3131-');

CREATE TABLE IF NOT EXISTS `pf_settings` (
  `name` VARCHAR(255) DEFAULT 'OSSIQN TV',
  `bio` TEXT,
  `bg_url` VARCHAR(255),
  `logo_url` VARCHAR(255),
  `avatar_url` VARCHAR(255)
);

INSERT INTO `pf_settings` (`name`) VALUES ('OSSIQN TV');

CREATE TABLE IF NOT EXISTS `pf_users` (
  `username` VARCHAR(50),
  `email` VARCHAR(100),
  `password` VARCHAR(255),
  `balance` DECIMAL(10,2) DEFAULT 0.00,
  `api_key` VARCHAR(100) DEFAULT '',
  `created_at` TIMESTAMP DEFAULT CURRENT_TIMESTAMP
);

CREATE TABLE IF NOT EXISTS `pf_licenses` (
  `user_id` INT,
  `product_name` VARCHAR(100),
  `license_key` VARCHAR(100),
  `license_type` VARCHAR(50) DEFAULT 'premium',
  `status` VARCHAR(20) DEFAULT 'Aktif',
  `expires_at` DATETIME DEFAULT CURRENT_TIMESTAMP,
);

CREATE TABLE IF NOT EXISTS `pf_promo_codes` (
  `code` VARCHAR(50),
  `duration_months` INT DEFAULT 1
);

INSERT INTO `pf_promo_codes` (`code`, `duration_months`) VALUES ('OSSIQNVIP', 1);o

müminbiri

müminbiri

13 Ağu 2025
1,327 Mesaj
TIM Görevleri
1

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Hocam ordaki o harfi boş birde xampp taki veritabanını güncelle CREATE DATABASE IF NOT EXISTS `ossiqntv` CHARACTER SET utf8mb4 COLLATE utf8mb4_unicode_ci;
USE `ossiqntv`; ossiqntv yazan yere

müminbiri

müminbiri

13 Ağu 2025
1,327 Mesaj
TIM Görevleri
1

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
CREATE DATABASE IF NOT EXISTS `buraya kendi veritabani adın` CHARACTER SET utf8mb4 COLLATE utf8mb4_unicode_ci;
USE `burayada kendi adın `;

INSERT INTO `pf_promo_codes` (`code`, `duration_months`) VALUES ('OSSIQNVIP', 1);o kırmızı renk yaptığım o harfini sil ve tekrardan çalıştır SQL yukardaki buraya kendi veritabanı adın dediğim yeri kendin veritabanını koy

müminbiri

müminbiri

13 Ağu 2025
1,327 Mesaj
TIM Görevleri
1

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
SQL:
CREATE DATABASE IF NOT EXISTS `VERİTABANI ADIN `
CHARACTER SET utf8mb4
COLLATE utf8mb4_unicode_ci;

USE `VERİTABANI ADIN `;

`username` VARCHAR(50),
    `password` VARCHAR(255)
);

INSERT INTO `admin_users` (`username`, `password`)
VALUES ('admin', 'ossiqn3131-');

`bio` TEXT,
    `bg_url` VARCHAR(255),
    `logo_url` VARCHAR(255),
);

INSERT INTO `pf_settings` (`name`)
VALUES ('OSSIQN TV');

`username` VARCHAR(50),
    `email` VARCHAR(100),
    `password` VARCHAR(255),
);

`user_id` INT,
);

`code` VARCHAR(50),
);

INSERT INTO `pf_promo_codes` (`code`, `duration_months`)
VALUES ('OSSIQNVIP', 1);
@Batuhanbarut buyur hocam düzenlenmiş hali

Batuhanbarut

3 Nis 2019
333 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
CREATE DATABASE IF NOT EXISTS `buraya kendi veritabani adın` CHARACTER SET utf8mb4 COLLATE utf8mb4_unicode_ci;
USE `burayada kendi adın `;

INSERT INTO `pf_promo_codes` (`code`, `duration_months`) VALUES ('OSSIQNVIP', 1);o kırmızı renk yaptığım o harfini sil ve tekrardan çalıştır SQL yukardaki buraya kendi veritabanı adın dediğim yeri kendin veritabanını koy
kendi veritabanı adımı girincede diğer php ler bozuluyor işte girilmiyor hiçbir şekilde bu şekil yaptım sql in adınıda aynı isim yaptım yükledim phpmy admine
SQL:
CREATE DATABASE IF NOT EXISTS `ati242` CHARACTER SET utf8mb4 COLLATE utf8mb4_unicode_ci;
USE `ati242`;

`username` VARCHAR(50),
  `password` VARCHAR(255)
);

INSERT INTO `admin_users` (`username`, `password`) VALUES ('admin', 'ossiqn3131-');

`bio` TEXT,
  `bg_url` VARCHAR(255),
  `logo_url` VARCHAR(255),
);

INSERT INTO `pf_settings` (`name`) VALUES ('OSSIQN TV');

`username` VARCHAR(50),
  `email` VARCHAR(100),
  `password` VARCHAR(255),
);

`user_id` INT,
);

`code` VARCHAR(50),
);

INSERT INTO `pf_promo_codes` (`code`, `duration_months`) VALUES ('OSSIQNVIP', 1);