müminbiri
- 13 Ağu 2025
- 1,327 Mesaj
- TIM Görevleri
- 1
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Hocam PC yokki dosyalarin kullanımını hatırlamıyorum ama bakicam sana haber vericem aklımdasınkendi veritabanı adımı girincede diğer php ler bozuluyor işte girilmiyor hiçbir şekilde bu şekil yaptım sql in adınıda aynı isim yaptım yükledim phpmy admine
SQL:CREATE DATABASE IF NOT EXISTS `ati242` CHARACTER SET utf8mb4 COLLATE utf8mb4_unicode_ci; USE `ati242`; CREATE TABLE IF NOT EXISTS `admin_users` ( `id` INT AUTO_INCREMENT PRIMARY KEY, `username` VARCHAR(50), `password` VARCHAR(255) ); INSERT INTO `admin_users` (`username`, `password`) VALUES ('admin', 'ossiqn3131-'); CREATE TABLE IF NOT EXISTS `pf_settings` ( `id` INT AUTO_INCREMENT PRIMARY KEY, `name` VARCHAR(255) DEFAULT 'OSSIQN TV', `bio` TEXT, `bg_url` VARCHAR(255), `logo_url` VARCHAR(255), `avatar_url` VARCHAR(255) ); INSERT INTO `pf_settings` (`name`) VALUES ('OSSIQN TV'); CREATE TABLE IF NOT EXISTS `pf_users` ( `id` INT AUTO_INCREMENT PRIMARY KEY, `username` VARCHAR(50), `email` VARCHAR(100), `password` VARCHAR(255), `balance` DECIMAL(10,2) DEFAULT 0.00, `api_key` VARCHAR(100) DEFAULT '', `created_at` TIMESTAMP DEFAULT CURRENT_TIMESTAMP ); CREATE TABLE IF NOT EXISTS `pf_licenses` ( `id` INT AUTO_INCREMENT PRIMARY KEY, `user_id` INT, `product_name` VARCHAR(100), `license_key` VARCHAR(100), `license_type` VARCHAR(50) DEFAULT 'premium', `status` VARCHAR(20) DEFAULT 'Aktif', `expires_at` DATETIME DEFAULT CURRENT_TIMESTAMP, `created_at` TIMESTAMP DEFAULT CURRENT_TIMESTAMP ); CREATE TABLE IF NOT EXISTS `pf_promo_codes` ( `id` INT AUTO_INCREMENT PRIMARY KEY, `code` VARCHAR(50), `duration_months` INT DEFAULT 1 ); INSERT INTO `pf_promo_codes` (`code`, `duration_months`) VALUES ('OSSIQNVIP', 1);