Hoşgeldin Misafir

Şifreli USB Klon - LÜTFEN YARDIM

bysinan

6 Kas 2019
4 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhabalar müzik aletimde kullandığım bir USB var içinde değişik uzantıda kilitli data var . Bu USB olmadan aleti açamıyorum ve USB yıprandı bozulmak üzere.. Sizlerden ricam şu bu USB'yi nasıl birebir kopyalarım. X şirketi USB içindeki dosyaları kilitlemiş , hangi programı denesem olmuyor birebir copy alamıyorum alet açılmıyor. Yardımcı olursanız sevinirim.

Security

25 Ağu 2017
894 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
şimdi hocam yardımcı olurum aslında size :) ama o dosyalari sizin şifrelemediğinizi ve içerigindeki .pcm nin zararlı yazılım olmadiğina emin olmam gerekiyor taikide cözümü basit caliştirmasida kolay ama dediğim gibi içindekinin gercekten exe mi mp3 mü yada doc mu olduğuna emin değilim bu yöntemle hacklenen bir cok kişi var fakat sizin için kör ağda yani karasal ortamda inceleme yapailirim içeriğinden farklı bir sey cikarsada :) onuda tersine mühendislikle de bunu burada yazmama ragmen söylüyorum yediririm. :)

bysinan

6 Kas 2019
4 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Hocam ben dosyayı kendim sifrelemedim. Korg Var biliyorsunuz klavye. Org ile düğünlere gidiyorum ben :) sizinle özelden yada Telegram üzerinden görüşmem gerek , Yazarak anlatamıyorum yav :)