Hoşgeldin Misafir

Destek Talebi sihhi tesisat yazılım httacces sorun ve admin menu renklerin gorunum sorunu ve admin sifre degisme eklemek

teksass

9 Kas 2022
1,434 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
bu yazılımda httacces sorun vardı duzeltme yaptım fakat admin sifresi basit md5 degisimleri kabul etmıyor bunu ancak adminde kullancı rollerin icine ek olarak sifre guncelleme yapmak birde header online 21 ve 29 satırdakı hataları giderince admin icine girme renk gri oluyor komple ana index icinde galeri sekılde siteyi acmıyor ama sonuna galeri.php yada iletisim .php yazdım komple acmakta bunla ilgil kurulu siteyi pmden atarım bakıcak arkadaslar cevap veririler

THS-Information

THS-Information

THS-BOT
Turkhacks Kurumsal
16 Haz 2023
2,230 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
bu yazılımda httacces sorun vardı duzeltme yaptım fakat admin sifresi basit md5 degisimleri kabul etmıyor bunu ancak adminde kullancı rollerin icine ek olarak sifre guncelleme yapmak birde header online 21 ve 29 satırdakı hataları giderince admin icine girme renk gri oluyor komple ana index icinde galeri sekılde siteyi acmıyor ama sonuna galeri.php yada iletisim .php yazdım komple acmakta bunla ilgil kurulu siteyi pmden atarım bakıcak arkadaslar cevap veririler

Merhaba değerli üyemiz,

Script destek konunuz başarı ile oluşturulmuş olup, yardım talebiniz alınmıştır. Talebinize ilişkin çözüm yetkin personel & üyelerimiz tarafından en kısa süre içerisinde paylaşılacaktır. Aynı script için yeni bir istek konusu açmanıza gerek yoktur. İstek, öneri ve şikayetlerinizin Turkhacks.com yönetimi için değerli olduğunu bilmenizi isteriz.

İyi forumlar.

TeknOnur

TeknOnur

Bütün bu olanlara dayanamam ama hazırım...
Null
1 Ara 2017
1,083 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Bende yardımcı olabilirim. Bu tarz sc'lerde htaccess de ufak bi ayar var. yönlendirme kaynaklı yaşıyorsun bu sorunu. Çözemezseniz PM den bildirebilirsin. yardımcı olabilirim

teksass

9 Kas 2022
1,434 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:

TeknOnur

TeknOnur

Null
1 Ara 2017
1,083 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:

Kıymetli kardeşim,
Senin için sc indirip kendi hostumda kurup test ettim. Admin paneli için 2 faktörlü şifreleme yöntemi kullanılmış. Hem SH1 hemde MD5. SHA1 de yapsan, MD5 de yapsan o yüzden kabul etmiyor. Merak etme onun da bir çözümü var kıymetli kardeşim.
Hemen şu dosya yoluna gidiyorsun. smadmin/ayar/ bu klasör içerisinde islem.php dosyasını açıyorsun. İlgili yer bak tam olarak burası kıymetli kardeşim. 1144-1171 satırları arası.

Admin girişinin kontrolü burada yapılıyor. Orayı sil ve şimdi vereceğim düzenlenmiş kodu oraya yapıştır.

PHP:
// ADMİN GİRİŞ İŞLEMİ

if (isset($_POST['admingirisyap'])) {

$kadi = htmlspecialchars($_POST['kadi']);
    $sifre = htmlspecialchars($_POST['kullanici_sifre']);

$sifreguclu = md5($sifre);

$kullanicisor = $baglan->prepare("SELECT * FROM kullanici WHERE kullanici_adi = :kullanici_adi AND kullanici_sifre = :kullanici_sifre AND kullanici_yetki = :kullanici_yetki");
    $kullanicisor->execute(array(
        'kullanici_adi' => $kadi,
        'kullanici_sifre' => $sifreguclu,
        'kullanici_yetki' => 2 //
    ));

/
    $var = $kullanicisor->rowCount();
    if ($var > 0) {
        $_SESSION['girisbelgesi'] = $kadi;
        Header("Location:../index.php?durum=hosgeldin");
    } else {
        Header("Location: ../giris.php?durum=hata");
    }
}

Bunu da yaptıktan sonra kıymetli kardeşim, PhpMyAdmin'e giriyorsun. "kullanici" tablosunu açıyorsun. Tek bi kayıt var zaten. "Düzenle" diyorsun.

Bu ayarları yaptıktan sonra kıymetli kardeşim, admin paneline sorunsuz girebilirsin. Sonrasında istersen PhpMyadmin'den istersen de admin paneli içerisinden şifreyi, bilgilerini değiştirebilirsin.

Bu arada sorun .htaccess'le alakalı değil. Kendim kurdum, test ettim. İlk etapta admine hiç girilmiyordu. Şuan girip işlem yapabilirsin. Yapılması gereken ayar görseller ile açıkladım. Umarım işine yarar :)

TeknOnur

TeknOnur

Null
1 Ara 2017
1,083 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
@teksass sorun çözüldü mü kıymetli kardeşim? Çözülmedi ise bildirirsen yardımcı olabilirim.
Çözüldü ise yöneticilerimden ricamdır çözümü konuya ekleyip konuyu kapatabilirler. :) Bu scyi kullanmak isteyen dostlarım olursa işlerine yarayacaktır.

TeknOnur

TeknOnur

Null
1 Ara 2017
1,083 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Bakamadım detaylı inceleme gerek adminde verdi hatalar hastam oldu için pcde inceleme yapamadım
Geçmiş olsun, ciddi birşey yoktur umarım. Dediğim gibi test ettim, şuanda çalışıyor sc. Dosyaları sil. 0'dan kurulum yap. Ondan sonra görseller ile anlattığım düzenlemeleri yap sorunsuz çalışacaktır. Htcasses e dokunma bile. link kısaltması yapmış . siteadı.com/index.php olması gerekirken siteadı.com/index gibi. uzantıyı gizlemiş. Admin paneline giriş yapamama sorunun çözümü anlattığım gibi. Adım adım hepsini yaparsan bir sıkıntı olmayacaktır. Olursa eğer detaylı bilgi verirsen yardımcı olurum.

teksass

9 Kas 2022
1,434 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Geçmiş olsun, ciddi birşey yoktur umarım. Dediğim gibi test ettim, şuanda çalışıyor sameliya. Dosyaları sil. 0'dan kurulum yap. Ondan sonra görseller ile anlattığım düzenlemeleri yap sorunsuz çalışacaktır. Htcasses e dokunma bile. link kısaltması yapmış . siteadı.com/index.php olması gerekirken siteadı.com/index gibi. uzantıyı gizlemiş. Admin paneline giriş yapamama sorunun çözümü anlattığım gibi. Adım adım hepsini yaparsan bir sıkıntı olmayacaktır. Olursa eğer detaylı bilgi verirsen yardımcı olurum.
belden ameliyat oldu komple bel kemıklerı alındı platın takılı dedın mysql sıfırdan yukleme yapsan sorun hızmetler bolgesı icerik acılmıyor bu seferde

TeknOnur

TeknOnur

Null
1 Ara 2017
1,083 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
@TeknOnur onur
hizmetler, kaçak tespiti ,su kaçagı bunlar link acılmıyor
Şuanda bilgisayar başında değilim mobilden kontrol ettim bahsettiğiniz sayfaları. Herhangi bi sıkıntı yok. Aldığınız hatayı ekran görüntüsü alıp paylaşabilir misiniz?

TeknOnur

TeknOnur

Null
1 Ara 2017
1,083 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Şuanda çalışmayan yeri yok. Ssl kaynaklı hata alıyor olabilirsin. Tam olarak yaşadığın sıkıntıyı göremediğim için sorun budur diyemiyorum. Bi ekran fotoğrafı iletseniz daha sağlıklı yardımcı olabilirim.

muhammedycl

muhammedycl

"Kelimeler kadar sessizim."
Medellín
18 Kas 2021
980 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Şuanda çalışmayan yeri yok. Ssl kaynaklı hata alıyor olabilirsin. Tam olarak yaşadığın sıkıntıyı göremediğim için sorun budur diyemiyorum. Bi ekran fotoğrafı iletseniz daha sağlıklı yardımcı olabilirim.
Elinize sağlık hocam çok güzel bir açıklama yapmışsınız.

teksass

9 Kas 2022
1,434 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Şuanda bilgisayar başında değilim mobilden kontrol ettim bahsettiğiniz sayfaları. Herhangi bi sıkıntı yok. Aldığınız hatayı ekran görüntüsü alıp paylaşabilir misiniz?

Açıklama Yapsan Sendekı Sunucu Ayar Özellikleri Düsük Stabil Verisyon Cloudlinux Güncel Sürüm 7.11.17.1 sürümd e cpanel sürüm 124.0.23 oldunda hatalar galeri vs iletisim alanda calısmaları normal hosttun sıfırdan ac kur ama aynı sorunlar hizmetler, kaçak tespiti ,su kaçagı bunlar link acılmıyor tum sunucularım kendıme ait olduguna hangi sunucuda denersem deneyım stabil surumlerım guncel tutarım bu hatalar devam etmekte .

TeknOnur

TeknOnur

Null
1 Ara 2017
1,083 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Açıklama Yapsan Sendekı Sunucu Ayar Özellikleri Düsük Stabil Verisyon Cloudlinux Güncel Sürüm 7.11.17.1 sürümd e cpanel sürüm 124.0.23 oldunda hatalar galeri vs iletisim alanda calısmaları normal hosttun sıfırdan ac kur ama aynı sorunlar hizmetler, kaçak tespiti ,su kaçagı bunlar link acılmıyor tum sunucularım kendıme ait olduguna hangi sunucuda denersem deneyım stabil surumlerım guncel tutarım bu hatalar devam etmekte .
Dostum normal hostta denedim php versiyon 7.4 şaunda ama 7.2 de de çalışır bu. Dediğim gibi ALDIĞIN HATANIN GÖRSELİNİ PAYLAŞIRSAN eğer daha kolay çözüme ulaşırız. Açılmıyor dediğin sayfaların hepsi açılıyor. Açılmıyordan kastın nedir? 404 mü veriyor? 500 hatası mı yoksa beyaz ekran mı? Ne oluyor o dediğin linklere tıklayınca? GÖRSEL PAYLAŞIRMISIN LÜTFENNNN..