Hoşgeldin Misafir

Silverbullet 1.1.4 H.k

RuhsuzBeyy

Bakara 174
14 Eyl 2023
264 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Selamun Aleyküm cümleten.

Konuyu nereye nasıl açacağımı bilemedim, bir hata yanlışlık yaptıysan kusuruma bakmayın.

Arkadaşlar silverbullet 1.1.4 yüklü idi bende sorunsuz çalışmakta idi, sonra sildim kaybettim başka yükledim ve bu da sorunsuz çalışmakta.
Lakin belli bir süre tarama yaptıktan sonra pc kendi kendini kapatıyor, bu sebeple şüphelendim ve onu da sildim.
Sağlam çalışan bildiğiniz güncel olarak 1.1.4 silverbullet nereden indirebilirim yardımcı olursanız sevinirim.

RuhsuzBeyy

Bakara 174
14 Eyl 2023
264 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Aleyküm selam konu cracking alanına taşınmıştır acaba silverbullet ram veya işlemci tarafını zorladığı için ısınmadan dolayı kapatıyo olabilirmi
O da olabilir belki hocam, ama daha önce böyle bir sorunum yoktu belki yüklü combo yüklediğim içinde olabilir dediğiniz gibi ram işlemci felan ısınmış olabilir. çünkü pc bir ara vds görevi görüyor idi 2-3 gün dinlenmeden uykuya girmeden aktifti, şimdi silverbullet 1.4.1 pro yükledim şuanlık bir sorun yok gibi.

ZahirCoder

ZahirCoder

Moderator
Moderator
25 Ağu 2017
5,195 Mesaj
TIM Görevleri
1

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
O da olabilir belki hocam, ama daha önce böyle bir sorunum yoktu belki yüklü combo yüklediğim içinde olabilir dediğiniz gibi ram işlemci felan ısınmış olabilir. çünkü pc bir ara vds görevi görüyor idi 2-3 gün dinlenmeden uykuya girmeden aktifti, şimdi silverbullet 1.4.1 pro yükledim şuanlık bir sorun yok gibi.
Aynı sorunla karşılaşırsan işlem sırasındaki ram, cpu ve disk kullanımlarına bi göz atmanı öneririm belkide yeni kullandığın sürüm daha optimize calışıyodur ve ram şişirmiyodur

yusfrkyy

13 May 2026
5 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Aynısı bende de var nasıl kullanicagimi bilmiyorum ogretebilir misin