SelamunAleyküm Dostlar,
Hepimizin yakından takip ettiği ah şu yapay zekalar. Neyse bu sefer kodlama ile gelmedim. Yapayzeka video üretim dünyasında heyecan verici bir gelişme var. Flux 3 video oluşturma modeli, kullanıcılarına "17 Ağustos’a kadar sınırsız ve tamamen ücretsiz" bir fırsat sunuyor.
Evet, yanlış değil bende şaşırdım
Bu süre zarfında herhangi bir kota veya kısıtlama olmaksızın, en fazla 20 saniyelik videolar oluşturabileceksiniz. Bu, özellikle içerik üreticileri, reklamcılar ve yaratıcı fikirlerini görselleştirmek isteyen herkes için büyük bir avantaj.
Bu model, özellikle son dönemin popüler araçlarından Seedance’ın en güçlü rakibi konumunda. Gerek görsel kalite, gerekse sahne geçişleri ve prompt sadakati konusunda iddialı olduğu söyleniyor. Fırsat bu kadar büyükken denememek olmaz!
Kendim denemeden önce hemen siz değerli kardeşlerimle paylaşmak istedim.
Bol videolar. THS için video üretimlerinizi yoruma ekleyiniz.
Hepimizin yakından takip ettiği ah şu yapay zekalar. Neyse bu sefer kodlama ile gelmedim. Yapayzeka video üretim dünyasında heyecan verici bir gelişme var. Flux 3 video oluşturma modeli, kullanıcılarına "17 Ağustos’a kadar sınırsız ve tamamen ücretsiz" bir fırsat sunuyor.
Evet, yanlış değil bende şaşırdım
Bu model, özellikle son dönemin popüler araçlarından Seedance’ın en güçlü rakibi konumunda. Gerek görsel kalite, gerekse sahne geçişleri ve prompt sadakati konusunda iddialı olduğu söyleniyor. Fırsat bu kadar büyükken denememek olmaz!
Kendim denemeden önce hemen siz değerli kardeşlerimle paylaşmak istedim.
Bol videolar. THS için video üretimlerinizi yoruma ekleyiniz.
İçeriği görüntülemek için Giriş yapın veya Kayıt olun.