Hoşgeldin Misafir

SINIRSIZ GiftCard Method

Reisci

Reisci

Yerli Ve Milli Hacker
11 Mar 2020
6,569 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Sınırsız GiftCard Method'unu Göstereceğim Sizlere

Esasen yapacağımız şey, müşteri her zaman haklıdır politikasını kötüye kullanmak ve ücretsiz hediye kartları almak için bir şirketten yararlanmaktır. Bu yöntem daha önce de yapıldı, ancak özellikle bu yöntem söz konusu olduğunda bildiğim kadarıyla kullanacağımız sitede çok kullanılmamış.

ADIM ADIM ANLATACAĞIM

1- egifter.com dan bir hesap açın

2- Kredi Kartınız (bir sürü ödeme yöntemi var Bitcoin vs.) ile herhangi bir kart satın alın - bu daha sonrası için önemli olacaktır

3- Aldığınız hediye kartını kullanın

4- Size hediye kartınızın kodunun bulunduğu bir mail geliyor o maili sakın silmeyin

5- 1 gün bekleyin ve sitenin destek ekibine başvurun (konuşmaları ingilizce yapın translate vb.)

6- Yazacağınız şey sizde bir kaç birşey ekleyebilirsiniz yada değiştirebilirsiniz size kalmış birşey : "Merhaba, hediye kartımın gelmesini bir gündür bekliyorum ve hala bir şey almadım, spam'ı kontrol ettim ve orada da yoktu, ödemenin kartımdan alındığını ve doğru e-postayı koyduğumu biliyorum, ancak nedense hediye kartımı hala alamadım." Ek olarak, temsilcinin sizin için üzülmesini sağlamak için başka bir şey de ekleyebilirsiniz: "Bunu oğullarımın doğum günü için bir şey almak için kullanmam gerekiyordu gibi gibi size kalmış birşey. DİKKAT edin benim yazdıklarımın aynısını yazmayın buna benzer şeyler kullanın

İngilizce Hali: Hi, I've been waiting over a day now for my gift card to arrive and I still haven't received anything, I checked spam and it wasn't there either, it says the payment went through and I know I put the correct email but for some reason, I still haven't received my gift card.

7- Size yenisini içeren bir e-posta gönderilecektir. Kodu hemen kullanın.

8- Şimdi ödediğiniz banka vs. aracılığıyla bir anlaşmazlık açın ve kodun çalışmadığını iddia edin, çalışmadığının resmini ekleyin kodu zaten kullandıktan sonra başka bir hesapta kullanmaya çalışarak bunu yapın. Bu kodun geçersiz olduğunu veya her ne ise, zaten kullanılmış olduğunu veya başka bir şey olduğunu söyleyecektir kodu kullanarak. Bu iddiaya karşı koymak için hiçbir kanıtları olmayacak ve size geri ödeme yapmak zorunda kalacaklar.

9- Bir VPN'e Bağlanın, yeni bir hesap oluşturun ve tekrarlayın DİKKAT : Bi önceki kullandığınız **YASAK** vs. kullanmayın herşey yeni veya farklı olsun.

Şimdi aynı miktarda 2 Ücretsiz Hediye Kartımız ve dahasını alabileceğimiz geri ödeme methodumuz var.

Bunu böyle ard arda farklı vpn ile sonsuza dek yapabilirsiniz.

Ama unutmayın destek talebi açarken vpn'e bağlı olduğunuzdan emin olun