|
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Nasıl yok hocam bu konuda piyasa coşmuş durumda. Bunun işini yapanlar var ancak sınırlı kişi. Bilenler de vermiyorlar method.yusuferdogan' Alıntı:Yok öyle birşey!
Albay' Alıntı:Merhaba arkadaşlar ben Albay. Elinde harbi harbi patlamayan sınırsız gmail hesabı açma methodu bulunan varsa methodu satın alıcam. Tuzlu olmazsa tabii-
PM atabilirsiniz efenimm-
Sydz' Alıntı:Albay' Alıntı:Merhaba arkadaşlar ben Albay. Elinde harbi harbi patlamayan sınırsız gmail hesabı açma methodu bulunan varsa methodu satın alıcam. Tuzlu olmazsa tabii-
dostum sms sitelerinden onay yapa yapa halledebilirsin 50 kuruş
Albay' Alıntı:Merhaba arkadaşlar ben Albay. Elinde harbi harbi patlamayan sınırsız gmail hesabı açma methodu bulunan varsa methodu satın alıcam. Tuzlu olmazsa tabii-
Albay' Alıntı:Sydz' Alıntı:Albay' Alıntı:Merhaba arkadaşlar ben Albay. Elinde harbi harbi patlamayan sınırsız gmail hesabı açma methodu bulunan varsa methodu satın alıcam. Tuzlu olmazsa tabii-
dostum sms sitelerinden onay yapa yapa halledebilirsin 50 kuruş
Öncelikle teşekkürlerBenim onay yaptığım sitede 1.50 - 2 TL oluyor da ne kadar onay yaparsam yapayım hesaplar patlıyor. Bu arada hangi siteyi kullaıyorsun ?