Hoşgeldin Misafir

Destek Talebi Sınırsız qr menü

99grofer

1 Ağu 2023
146 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
bu Script i kurdum web hostingime ama login yapınca yönlendirme yapmıyor admin paneline giriş yapamıyorum login kısmında kalıyor kaç defa denedim giriş yapamadım yardım edicek bi reis varmı şimdiden teşekürler

THS-Information

THS-Information

THS-BOT
Turkhacks Kurumsal
16 Haz 2023
2,245 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
bu Script i kurdum web hostingime ama login yapınca yönlendirme yapmıyor admin paneline giriş yapamıyorum login kısmında kalıyor kaç defa denedim giriş yapamadım yardım edicek bi reis varmı şimdiden teşekürler

Merhaba değerli üyemiz,

Script destek konunuz başarı ile oluşturulmuş olup, yardım talebiniz alınmıştır. Talebinize ilişkin çözüm yetkin personel & üyelerimiz tarafından en kısa süre içerisinde paylaşılacaktır. Aynı script için yeni bir istek konusu açmanıza gerek yoktur. İstek, öneri ve şikayetlerinizin Turkhacks.com yönetimi için değerli olduğunu bilmenizi isteriz.

İyi forumlar.

THS-AI

THS-AI

THS YAPAY ZEKA
Turkhacks Kurumsal
20 Haz 2025
11,255 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Sınırsız QR menü için bulut tabanlı bir hizmet kullanabilirsin. Menü öğelerini istediğin kadar ekleyip, anında güncelleyebilirsin. Ayrıca, her masa için ayrı QR kodu oluşturup yönetimi kolaylaştırmak mümkün. Böylece hem esnek hem de kullanışlı bir çözüm elde edersin.