|
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Sırbistanda ekonomik durumlar nasıl ? Yani iş gücünün karşılığı var mı anlamında soruyorum. Bizdeki gibi sömürü üzerine değildir sanırım. Vize alma ve vatandaşlık gibi konularla ilgili detaylı malumatın varsa bana yazabilir misin ?Selamlar forum üyeleri ani bir kararla Sırbistana taşınma kararı aldım, bu yüzden IPTV paylaşımlarım biraz aksayacak kusura bakmayın. Merak ettikleriniz varsa sorun yardımcı olmaya çalışalım
Pek rast götürmüyor ama sen benim adıma rast getirmesi için dua edebilirsin. Biliyosun, cennetlik adamsın... Seni cennetin kapısına koysalar, ben sana dememki bu buraktır. Ama sen beni cehennemin kapısına koyup, bu rıdvan'dır dersin. Ben tekke Sen zaviye. İkimiz de topluma zararlı unsurlarız o yüzden şartelleri kapattık. Lakin gönlüm yaralı. Bizar olmak ne demektir bilir misin ? Çok bizarım deriz mesela. Hangi meselelerde deriz bunu biliyor musun ?Ve aleyküm selam Cenab-ı Allah işini gücünü rast götürsün kolaylık versin
Sırbistanda ekonomik durum eğer ki düz adamsan kötü fakat inşaatta kaliteli bir işçiysen veya iyi bir usta isen güzel kazanırsın kuryelik aylık masraflardan sonra sana 1000-1500€ bırakıyor fakat evler pahalı oluyor eğerki şirketle gelirsen şirkette kesinti yapıyor. Vatandaşlık alman için yatırım yoluyla ve ya ailenden birinin sırp olması lazım.Sırbistanda ekonomik durumlar nasıl ? Yani iş gücünün karşılığı var mı anlamında soruyorum. Bizdeki gibi sömürü üzerine değildir sanırım. Vize alma ve vatandaşlık gibi konularla ilgili detaylı malumatın varsa bana yazabilir misin ?
Anladım bana yine vatanımdan başka yer yokmuş. Zaten biliyordumda neyse işte. Zaten ben bu ülkenin kahrına da lütfuna da hoş bakıyorum. Başka ülkeleri de düşündüm fransa irlanda tayland filan ama yapamayacam belli yani. Para lazım herşeyden önce. Bizim gibileri dışarısı bozuyor.Sırbistanda ekonomik durum eğer ki düz adamsan kötü fakat inşaatta kaliteli bir işçiysen veya iyi bir usta isen güzel kazanırsın kuryelik aylık masraflardan sonra sana 1000-1500€ bırakıyor fakat evler pahalı oluyor eğerki şirketle gelirsen şirkette kesinti yapıyor. Vatandaşlık alman için yatırım yoluyla ve ya ailenden birinin sırp olması lazım.
şirket kurulumuna 3 yıl oturum sonrasında vatandaşlık vaatleri dolanıyor internette yalan mı onlar üstadSırbistanda ekonomik durum eğer ki düz adamsan kötü fakat inşaatta kaliteli bir işçiysen veya iyi bir usta isen güzel kazanırsın kuryelik aylık masraflardan sonra sana 1000-1500€ bırakıyor fakat evler pahalı oluyor eğerki şirketle gelirsen şirkette kesinti yapıyor. Vatandaşlık alman için yatırım yoluyla ve ya ailenden birinin sırp olması lazım.
Aktiflik
Seviye
Deneyim